İmam Hatip Lisesi'nden Kutlu Doğum Programı

Bartın’da Kutlu Doğum etkinlikleri devam etti.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 16:49
İmam Hatip Lisesi'nden Kutlu Doğum Programı
-

Bartın’da Kutlu Doğum etkinlikleri devam etti.
Bartın Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.
Programda konuşan Okul Müdürü Muhammet Akça, “Biz okul olarak, öğrencilerimize akademik lise eğitiminin yanında, din öğretimi bünyesinde, dini değerleri yaşayıp yaşatan, insanlara saygılı, ahlaklı, davranışlarıyla topluma örnek bireyler yetiştirerek, milletimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, değerler eğitimine de önem veren, öğrencilerimizin tamamını üniversiteyi kazandırarak ilimizdeki en iyi lise olmayı amaçlamaktayız” dedi.
Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz ise konuşmasında, sünnetin, Kur-an’ın anlaşılmasındaki önemine dikkat çekerek, Peygamberin sünneti dikkate alınmaksızın Kur’an’ın doğru bir şekilde anlaşılamayacağını ifade etti.
Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, okul tanıtımı, hadis sunumu, şiirlerin okunması, öğrencilerin oluşturduğu ilahi korosu ve semazen gösterimi ile tamamlandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, FENERBAHÇE- GEMLİK BASKETBOL U18 TAKIMLARININ FİNAL MAÇINI İZLEDİ
ÇAMLIYAYLA'DA ÜRETİCİ KADINLARIN DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI
TARSUS'TA 20 ÇİFT 25.05.2025'TE "EVET" DEDİ
MERSİN'DE "TÜRKİYE SOHBETLERİ: CUMHURİYETİN 100. YILINDA TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU" TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUS'TA ÖĞRETMENLERE ORYANTİRİNG EĞİTİMİ
MUT'TA HAFIZLIK İCAZET TÖRENİ DÜZENLENDİ
TARSUS'TA 25.05.2025 NIKAH YOĞUNLUĞU
KASK TAKMAYAN 475 BİN 976 SÜRÜCÜYE İŞLEM YAPILDI
VALİ TOROS, CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI KÖROĞLU İLE CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI OĞAN İLE GÖRÜŞTÜ
KADINLARIN BULUŞMA NOKTASI: “TRAFİK PARK KADIN VE ÇOCUK ATÖLYESİ”

Mersin Haber ,Mersin