Dev Projede Çalışmalar Tam Gaz

Karaköprü Belediyesi’nin vizyonel projeleri arasında yer alan Yaşam Parkı Projesi için alanda bulunan gece kondu evin yıkım işlemi gerçekleştirildi.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 12:23
Dev Projede Çalışmalar Tam Gaz
-

Karaköprü Belediyesi’nin vizyonel projeleri arasında yer alan Yaşam Parkı Projesi için alanda bulunan gece kondu evin yıkım işlemi gerçekleştirildi.
Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olan “Yaşam Parkı Projesi”nde çalışmalar devam ediyor. İlçenin Doğukent mahallesinde 110 bin m2 alan üzerine yapılacak olan proje alanında bulunan evin kamulaştırma işlemleri tamamlandıktan sonra yıkım işlemi gerçekleştirildi.
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleri ile birlikte yıkım işlemini inceledi. Karaköprü Belediyesi Zabıta ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yıkım işleminde alanda bulunan 3 yapının yıkımı gerçekleştirildi.
Yaşam Parkı Projesinde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Karaköprü Belediyemiz tarafından gerek meclisimizin vermiş olduğu karar ve yine encümenimizin karara bağlamış olduğu yaşam parkının yapım çalışmalarına başlıyoruz. Aslında çalışma 2-3 aydır sürüyor. Mevcut alanda vatandaşlarımıza ait yapılar vardı. Bu yapıların kamulaştırma işlemini encümenimiz bitirdi. Bizlerde bugün yapıları yıktık” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Akdeniz’e 24 Derslikli Lise
AVANTAJLI AKARYAKIT ALMAK İSTEYEN ÜYELERE KAYIT YAPTIRACAK
VALİ TOROS, SİNGAPUR CUMHURİYETİ TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ KOK Lİ PENG VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
Çıktığı Korkuluk Demiri Koluna Saplandı
SİLİFKE'DE ARACIN ÇARPTIĞI YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden gece boyunca mesai
KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
MERSİNLİ ÜRETİCİLER BÜYÜKŞEHİR’LE BİLİNÇLENİYOR
MERCAN BİLİM MERKEZİ’NDE ÇOCUKLARA SIFIR ATIK BİLİNCİ AŞILANIYOR
MERSİN MİLLETVEKİLİ LEVENT UYSAL, MERSİN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin