Büyükşehir Belediyesi 46 Arsayı Satıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en değerli bölgelerinden biri olan Aksu İlçesi Kemerağzı Mahallesi’nde bulunan 46 arsasını açık arttırma usulü ile satacak.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 15:10
Büyükşehir Belediyesi 46 Arsayı Satıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en değerli bölgelerinden biri olan Aksu İlçesi Kemerağzı Mahallesi’nde bulunan 46 arsasını açık arttırma usulü ile satacak.
Büyükşehir Belediyesi, her biri çok değerli 46 arsayı satıyor. Arsa satışlarının 30 Nisan Perşembe günü 09.00-16.30 saatleri arasında Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi’nde Belediye Encümeni tarafından gerçekleştirileceği belirtilirken, konut ve ticari alan tapulu arsaların büyüklüğünün 330 ile 1364 metrekare arasında değiştiği belirtildi.
Antalya’nın en pahalı konutlarının bulunduğu bölgede yer alan arsalar 67 bin liradan başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarılacağı, arsaların, bölgeyi gezmek isteyen vatandaşlar için bayraklarla işaretlediği açıklandı. Her arsanın içerisine bilgilerin yer aldığı tabelalar asıldığı ve arsaların bulunduğu bölgelerde de yol yapım çalışmalarnan başladığı bildirildi. İlgilenenlerin satışla ilgili ilan metnine http://www.antalya.bel.tr adresinden ulaşabilecekleri ifade edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA LGS TERCİH DANIŞMANLIK MASASI KURULDU
Aşure Günü'nün Bereketi Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Yaşandı
Tarsus'ta ki kazada Emel Kaplan yaşamını yitirdi
TARSUS'TA FECİ KAZA :1 ÖLÜ 1 AĞIR YARALI
Tarsus’ta 30 Mahallede Su Kesintisi Uygulanacak
Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu İçin Protokol İmzalandı
BÜYÜKŞEHİR’İN TOROSLAR’DA HAYATA GEÇİRDİĞİ KAMPÜS’TE ÇOCUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR
GLÜTEN VE ÇÖLYAK HASTALARI, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE RAHAT BİR NEFES ALIYOR
YAŞASIN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ
BAŞKAN SEÇER, ABDURRAHMAN TUTDERE’Yİ ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin