Birgi'nin Piknik Alanları Doldu Taştı

İzmir’in Ödemiş ilçesinin tarihi kenti Birgi, hafta sonunda ziyaretçilerin akınına uğradı.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 11:23
Birgi'nin Piknik Alanları Doldu Taştı
-

İzmir’in Ödemiş ilçesinin tarihi kenti Birgi, hafta sonunda ziyaretçilerin akınına uğradı.
Ödemiş ilçesinin en önemli tarihi mahallerinden birisi olan Birgi, hafta sonu güzel havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşların adresi oldu. Vatandaşların akınına uğrayan Birgi de, piknik alanları adeta dolup taştı. Mangal yakıp piknik yapan vatandaşlar, havanında tadını çıkararak keyifli bir geçirdi.
Birgi’deki hafta sonunda ziyaretçi gruplarından birisi de Soma grubu oldu. 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma’da meydana gelen maden faciasında gönüllü olarak çalışan aralarından doktor, hemşire, ev hanımı, esnaf, belediye meclis üyesi ve eski belediye başkanından oluşan grup, Birgi’nin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldı.
Birgi’nin görülmesi gereken ender yerlerden biri olduğunu belirten eski Soma Belediye Başkanı Önder Adar, "Ödemiş Belediyesi şehir dışından gelen ziyaretçiler için çok güzel hizmetler vermekte. Tanımadığınız bir kente gidiyorsunuz. Gezilecek ya da görülmesi gereken yerleri çok iyi bilmiyorsunuz. İşte bu noktada Ödemiş Belediyesi ziyaretçiler için çok önemli bir hizmeti gerçekleştirmekte. Üstü açık bir turist otobüsüyle kent rehberi ile birlikte gezi imkanı sağlıyor. Hem de ücretsiz olarak. Bu çalışmanın diğer belediyelere örnek olmasını diliyor, başta Belediye Başkanı Mahmut Badem ve çalışanlarını kutluyorum” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER, CEZAEVİNDE TUTUKLU BULUNAN MUHİTTİN BÖCEK’İ ZİYARET ETTİ
OTOMOBİL 20 METRE AŞAĞIYA UÇTU, 5 KİŞİ YARALANDI
"KÖY BİZİM, ŞENLİK BİZİM” ETKİNLİĞİ OLUKKOYAĞI’NDA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
Atık Malzemeler Sanata Dönüşüyor, Erdemli Sokakları Renkleniyor
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BAĞLAR MAHALLESİ’NE YOL ATAĞI
MERSİNLİLER GÜNE BÜYÜKŞEHİR’İN SABAH SPORUYLA BAŞLIYOR
“JANDARMADAN KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU”
“JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU”
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ÇAVDARLI MAHALLESİ’NDE TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
YAVUZ SULTAN SELİM CADDESİ BÜYÜKŞEHİR’LE YENİ YÜZÜNE KAVUŞTU

Mersin Haber ,Mersin