Asarlı Köyü Muhtarı Çalışmaları İle Örnek Oluyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Asarlı Köyü Muhtarı Nevzat Durmuş, yaptığı çalışmalarla örnek oluyor.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 10:46
Asarlı Köyü Muhtarı Çalışmaları İle Örnek Oluyor
-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Asarlı Köyü Muhtarı Nevzat Durmuş, yaptığı çalışmalarla örnek oluyor.
Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Asarlı Köyü Muhtarı Nevzat Durmuş, köye getirdiği hizmetlerle vatandaşların takdirini topluyor. 2014 yerel seçimlerinde muhtarlık görevine seçilen Nevzat Durmuş köyde ilk olarak su ve alt yapı çalışmalarını başlattı.
Köyün su ihtiyacının karşılandığı şebeke hatlarında sürekli arıza yaşandığı için köylülerin sağlıklı bir şekilde su kullanamadığını ifade eden 37 yaşındaki Köy Muhtarı Nevzat Durmuş “Köylümüzün yıllardır en büyük şikayeti su hatları konusundaydı. Köyümüzde su hatları sürekli arıza yaptığı için birçok vatandaşımız bu hizmetten düzgün bir şekilde faydalanamıyordu. Göreve gelir gelmez su hatlarını yenilemek daha sağlıklı bir şebeke olmasını sağlamak için çalışma başlattık. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Bunun yanında köyümüzde kanalizasyon şebekesi yoktu. Devletimizin desteği ile kanalizasyon çalışmalarına da başladık. Devlet millet işbirliği çerçevesinde köyümüzdeki hem su hem de kanalizasyon hatlarını yeniliyoruz. Kısa süre içerisinde bu çalışmalarımız tamamlanacak. Hemen akabinde de köy içi yollarımızın yapımına başlayacağız. Amacımız Asarlı Köyü’nü daha yaşanabilir bir hale getirmek. Yaptığımız çalışmalar sırasında köydeki vatandaşlarımız yardım ediyor. Köylümüz ile el ele vererek Asarlı’yı daha güzel bir köy haline getireceğiz” dedi.
Durmuş, köyde yaptığı çalışmalar sırasında malzeme konusunda taleplerine karşılık veren ve kendilerine hep destek olan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ile AK Parti Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi ve İl Daimi Encümen Üyesi Rıfkı Gültekin’e teşekkür etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
IPARD III Programı 7. Başvuru Çağrısı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Mersin, geleceği savunuyor
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ'NDEN KARAKUCAK GÜREŞLERİ
KARADUVAR 1 MAYIS PARKI YENİDEN YEŞERDİ
SİBER SUÇLULARLA MÜCADELEDE 179 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 46'SI TUTUKLANDI
KAYMAKAM AKYÜZ, ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI
TARSUS ESKİ MÜFTÜSÜ YAKUP ARSLAN EBEDİYETE UĞURLANDI
TARSUS BELEDİYESİ GELENEKSEL KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASI 25 TEMMUZ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR
VALİ TOROS,VALİ YARDIMLARI VE İLÇE KAYMAKAMLARIYLA BİRARAYA GELDİ
JANDARMADAN TARİHİ ESER OPERASYONU

Mersin Haber ,Mersin