Alanya'da Kurşunlama 2 Yaralı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir türkü evinin sahibi ve solisti silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından vurulan iki kişi hastanede tedavi altına alındı.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 13:34
Alanya'da Kurşunlama 2 Yaralı
-

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir türkü evinin sahibi ve solisti silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından vurulan iki kişi hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgi göre olay, dün gece geç saatlerde Çarşı Mahallesi İskele Caddesi’nde bulunan bir türkü evinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı türkü evine giren M.Ş.C. (35), mekan sahibi A.E (45) ile solist R.V’ye kurşun yağdırdı. Olayda A.E iki diz kapağının altından, solist R.V sol bacağından yaralandı. Zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışmalara başladı.
Polisin firari M.Ş.C’yi aradığı bildirilirken, zanlının sosyal paylaşım sitesindeki profiline ‘Ölüm var hacı’ yazılı bir fotoğraf yerleştirdiği dikkat çekti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ARAÇ YANGINI
TARSUS TSO, MECLİS BAŞKANI HÜSNÜ YAĞCI BAŞKANLIĞINDA.TOPLANDI
Çakır: “Her ülke kendi coğrafyasında zenginleşmeli”
ŞEHİT MUHAMMED İLHAN'IN AİLESİNE ZİYARET
MERSİN'DE "HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI" KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ
MERSİN'DE SAĞLIK HIZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Yenişehir’e 24 Derslikli Lise
GÜLİSTAN ÖZDEMİR DÜNYA REKORU KIRDI
MERSİN'DE FIRIN PERSONELİNE "TEMEL GIDA HİJYENİ" EĞİTİMİ VERİLDİ
TADER 5. Olağan Genel Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin