Desktop sürüme geç

Ak Partili Yüksel Kaleiçi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, Kaleiçi esnafını ziyarette Kaleiçi’ine geçmiş dönemde önemli yatırımlar yaptıklarını, yeni dönemde çarşılara hayat verecek düzenlemeleri de hayata geçireceklerini kaydetti.

27 Nisan 2015 Pazartesi, 14:30
Ak Partili Yüksel Kaleiçi Esnafını Ziyaret Etti
2015-04-27 14:30:03 -

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, Kaleiçi esnafını ziyarette Kaleiçi’ine geçmiş dönemde önemli yatırımlar yaptıklarını, yeni dönemde çarşılara hayat verecek düzenlemeleri de hayata geçireceklerini kaydetti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, Kaleiçi esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Esnaflardan sorun ve beklentileri alan Yüksel, Kaleiçi’nin Denizli ekonomisi için son derece önemli olduğunu söyledi. Kaleiçi’nin tarihi boyunca Denizli ekonomisin kalbi, can damarı olduğunu ifade eden Yüksel, “Her zaman Kaleiçi’nde yaşanan hareketlilik ve canlılık Denizli ekonomisine de direkt etki etmiş, şehrin ekonomisine güç kazandırmıştır. Bu manada, son zamanlarda Kaleiçi bölgesinin aynı eski canlılığına kavuşması için gerek belediyelerimiz ve gerekse de esnaflarımız üzerlerine düşeni fazlası ile yapmaya devam etmiştir. Biliyorsunuz buralar uzun dönemler ihmal edilmiş haldeydi. Geçmiş dönemde el attık ve altyapıyı yeniledik. O da çarşılara İstanbul ve Bursa’daki Kapalıçarşılar gibi tarihi bir misyon kazandırarak şehir ekonomisinin nabzının attığı bir yer haline getirmek. İnşallah önümüzdeki dönemde bunu da gerçekleştireceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Esnafımız yerli ve yabancı turistin aktığı bir cazibe merkezi haline gelecek” dedi.
.(EV-

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MERSİN ATATÜRK PARKI SAHİLİNDE CANSIN BEDEN DENİZDEN ÇIKARILDI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, KUVAYİ MİLLİYECİ GAZİLERİNDEN MEHMET TURGUT ARKAN'I EVİNDE ZİYARET ETTİ
KAYMAKAM V. ŞENER'DEN KURBAN SATIŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ
İTFAİYE ERİ ADAYLARI PARKUR SINAVINA HAZIRLANIYOR
MERSİN SİNEMA OFİSİ, SEKTÖR BULUŞMALARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Mersin Haber ,Mersin