Tiyatro Şenliğinde Perde Açılıyor

Büyükşehir Belediyesi 6. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde perde Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘Kasabanın Alileri’ oyunuyla açılıyor. 27 Nisan pazartesi günü AKM’de sahnelenecek oyun, saat 19.00’da başlıyor.

26 Nisan 2015 Pazar, 13:51
Tiyatro Şenliğinde Perde Açılıyor
-

Büyükşehir Belediyesi 6. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde perde Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘Kasabanın Alileri’ oyunuyla açılıyor. 27 Nisan pazartesi günü AKM’de sahnelenecek oyun, saat 19.00’da başlıyor.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 6.’sı düzenlenecek Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde perde 27 Nisan Pazartesi günü açılıyor. Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Kasabanın Alileri’ adlı tiyatro oyunu Sakaryalıların beğenisine sunuluyor. AKM’de gerçekleştirilecek buluşma ile ilgili olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ücretsiz gösterim saat 19.00’da başlayacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
YERLİKAYA: "61 ORMAN YANGININDA 23 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, 4'Ü TUTUKLANDI"
MERSİN'DE 121 NARKOTİK OLAYINDA 150 ŞAHIŞ YAKALANDI, 12 SÜPHELİ TUTUKLANDI
BÜYÜKŞEHİR BUZ GİBİ LİMONATA DAĞITIMLARINA BAŞLADI
BAŞKAN YILDIZ, YALINAYAK’TA ASFALT BAKIM ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ
ALİEFENDİOĞLU MAHALLESİ VE BAHŞİŞ MAHALLESİ İLE AÇILIŞ MÜCADELESİ GERÇEKLEŞECEK
AYDINCIK LGS 1.’Sİ BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZİ’NDEN ÇIKTI
TARSUS BELEDİYESİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
MERSİN JANDARMASINDAN ORMANLARA SIKI KORUMA
VALİ TOROS, GÜLNAR KAYMAKAMLUĞINA ATANAN ŞANAL İLE GÖRÜŞTÜ
IPARD III Programı 7. Başvuru Çağrısı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin