Sandık Kurulu Görevlilerine Yönelik Eğitim Kursu Düzenlendi

Şenkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi için sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim kursu açıldı.

26 Nisan 2015 Pazar, 09:36
Sandık Kurulu Görevlilerine Yönelik Eğitim Kursu Düzenlendi
-

Şenkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi için sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim kursu açıldı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan sandık kurulu görevlilerine yönelik eğitim İlçe Seçim Müdürlüğü tarafından verildi. Kursa 24 kursiyerin katılımıyla 8 saatlik eğitim verilerek eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Karabulut kurs hakkında şu bilgileri verdi; “ Yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminde görev alacak sandık kurulu görevlilerinin daha bilinçli bir şekilde görevlerini yerine getirmeleri için açmış olduğumuz kursun faydalı faydalı olacağına inanıyorum. Gelen talepler üzerine 2’inci kursumuz 28 Nisan 2015 Salı günü açılacaktır.”

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ESKİŞEHİR'DE YANGINDA 10 ORMAN İŞÇİSİ ŞEHİT OLDU
KAYMAKAM DURU, 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI'NI KUTLADI
MERYAP Başkanı Nesim Ekinci’den Hayati Çağrı: “Yangın Güvenliği Denetimleri Zorunlu Hale Gelmeli”
TOROSLAR’DA AKDENİZ MEYVE SİNEĞİNE KARŞI MÜCADELEDE ÖRNEK BAŞARI!
Başkan Koçak, ICC Türkiye Milli Komitesi 71. Genel Kurulu’na Katıldı
TARSUS GELECEK SPORLU BOKS TAKIMI TOKAT'TAN 3 MADALYA İLE DÖNDÜ
YERLİKAYA: "61 ORMAN YANGININDA 23 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, 4'Ü TUTUKLANDI"
MERSİN'DE 121 NARKOTİK OLAYINDA 150 ŞAHIŞ YAKALANDI, 12 SÜPHELİ TUTUKLANDI
BÜYÜKŞEHİR BUZ GİBİ LİMONATA DAĞITIMLARINA BAŞLADI
BAŞKAN YILDIZ, YALINAYAK’TA ASFALT BAKIM ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Mersin Haber ,Mersin