Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Safranbolu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebeti ile düzenlenen geleneksel çocuk şenliği Misak-ı Milli meydanında gerçekleşti.

26 Nisan 2015 Pazar, 18:19
Çocuklar Gönüllerince Eğlendi
-

Safranbolu Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebeti ile düzenlenen geleneksel çocuk şenliği Misak-ı Milli meydanında gerçekleşti.
Safranbolu belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl Misak-ı Milli Meydanında kurulan ve çocukların gönüllerince eğlendiği oyun köyü çocuk şenliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.
Saat 13.00’da başlayan eğlenceler çocuklar ve ailelerinin meydanı doldurması ve palyaçolar eşliğinde yapılan oyun ve yarışmalar ile devam etti.
Meydana kurulan, dev langırt, kayak gibi oyun alanlarını da hınca hınç dolduran çocuklara Safranbolu Belediyesi tarafından pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramı yapılırken, Safranbolu Belediye başkanı Dr. Necdet Aksoy’da minikleri yalnız bırakmadı.
Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Aksoy, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Safranbolu’da çocuklarımızı eğlendirmek, bahar neşesini onlarla paylaşmak için her yıl oyun köyü kuruyoruz. Bu yıl da bütün çocuklarımız gönüllerince akşama kadar eğlenecekler. Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı bu güne kadar yaşadığı en mutlu anlardan birisini bu gün yaşayacak. Kıymetli çocuklar hepinizi sevgi ile öpüyorum. Geleceğimizin aydınlığı sizlerin gözlerinde parlıyor. Yine geleceğimizin teminatı olan bu güzel çocuklarımızın sahibi olan anne ve babalar, hepiniz meydanımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.
Konuşmanın ardından çocuklarla ilgilenen Başkan Aksoy, daha sonra onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS GELECEK SPOR U13 TAKIMI NAMAĞLUP ŞAMPİYON
Tarsus’ta Motosiklet Kaldırıma Çıktı, Bariyerlere Çarptı
ÇAMLIYAYLA'DA KAREKOT UYGULAMASINA GEÇİLDİ
TÜRKİYE’NİN EN KÖKLÜ GASTRONOMİ DERNEĞİ SİLİFKE'DE
KAYMAKAM UĞUR’DAN MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ ’NE ZİYARET
DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI DÜZENLENDİ
TARTIŞTIĞI KİŞİYİ HERKESİN ÖNÜNDE ARACIYLA EZDİ
Peçeyle Geldi, Atölyede Cinayet İşledi
BAŞKAN ALİ BOLTAÇ ‘’EKİP ARKADAŞLARIMIN SONUNA KADAR YANINDAYIM’’
MESKİ, ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ 2. GÖZETİM DIŞ TETKİKİ’Nİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Mersin Haber ,Mersin