Engelsiz Bir Gelecek İçin Çalışıyorlar

Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından düzenlenen ’’Her Bir Kişi Bir Ayakkabı’’ kampanyasının ikinci etkinliği Çukurova Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlendi.

25 Nisan 2015 Cumartesi, 18:09
Engelsiz Bir Gelecek İçin Çalışıyorlar
-

Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından düzenlenen ’’Her Bir Kişi Bir Ayakkabı’’ kampanyasının ikinci etkinliği Çukurova Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlendi.
Seçil Arıkçılı önderliğinde yürütülen kampanyada Çukurova Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezinde yaklaşık 80 öğrenciye ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.
Hayırsever vatandaşlarca düzenlenen etkinliğe katılan öğretmenler ve aileler palyaço ve müzik eşliğinde öğrencilerle eğlendiler.
Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Çukurova Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Naime Dorak, ‘‘Hayırsever vatandaşlar düzenledikleri ’’Her bir kişi bir ayakkabı’’ kampanyası ile farkındalık yarattılar. Bu gibi etkinliklerin öğrencilerin gelişmesinde olumlu etkileri oluyor. Öğrencilerin gözlerindeki mutluluğu görebiliyorum’’ dedi.
Öğrencileri bir nebzede olsa mutlu edebilmenin çok güzel bir duygu olduğunu ve etkinliğin amacının engelsiz bir gelecek kurmak olduğunu belirten Seçil Arıkçılı, ‘‘biz bu gibi etkinliklerle engelleri ortadan kaldıracağız. Biraz duyarlılık gösterildiğinde beynimizde oluşturduğumuz engelleri kaldırmanın sonuçlarının ne kadar güzel sonuçlar doğurduğunu burada bir kez daha gördük. Engelsiz bir gelecek için ‘‘Her bir kişi bir ayakkabı’’ kampanyamızı geliştirerek ve büyüterek devam edeceğiz. Kampanyaya katkıda bulunan bütün arkadaşlarıma duyarlılıklarından ve engelsiz bir gelecek istediklerinden ötürü teşekkür ederim’’ dedi.
Konuşmaların ardından öğrencilerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının yakın zamanda kutlanmasından dolayı öğrencilere pasta kesildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MESKİ, ANAMUR ÇUKURABANOZ MAHALLESİ’NDE ALTERNATİF SU KAYNAĞINI DEVREYE ALDI
MERSİN'DE İŞ TEFTİŞ FAALİYETLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ'
ÇAMLIYAYLA'DA "TARLADAN SOFRAYA GIDA GÜVENLİĞİ" DENETİMLERİ
BÜYÜKŞEHİR İLE MERSİN DENİZİ ATIKLARDAN ARINIYOR
MESOB'TAN BAŞKAN YILDIZ'A PROJE ZİYARETİ
DUDU iREM TOROS, NARÇİÇEĞİ VE YILDIZ ÇOCUK EVLERİNİ ZİYARET ETTİ
Akdeniz'de Camiler Düzenli Olarak Temizleniyor
MÜDÜR EKİCİ, AKDENİZ'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Mersin'de Ormanlarda Yangın Önleme Faaliyetleri Aralıksız Devam Ediyor
Çamlıyayla’da ORKOD Eğitimi

Mersin Haber ,Mersin