AK Parti'li Milletvekili Adayları İş Adamları İle Bir Araya Geldi

AK Parti 1. bölge milletvekili adayları, iş adamlarıyla yemekte bir araya geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP’nin seçim beyannamesini eleştirerek, “Bir siyasi partinin beyannamesi, milletle alay edilme vesikası olamaz” dedi.

25 Nisan 2015 Cumartesi, 09:49
AK Parti'li Milletvekili Adayları İş Adamları İle Bir Araya Geldi
-

AK Parti 1. bölge milletvekili adayları, iş adamlarıyla yemekte bir araya geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, CHP’nin seçim beyannamesini eleştirerek, “Bir siyasi partinin beyannamesi, milletle alay edilme vesikası olamaz” dedi.
AK Parti milletvekili adayları sanayici ve iş adamları ile Pendik Green Park Hotel’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe, AK Parti Milletvekili adayları, Erol Kaya, Hulisi Şentürk, Hüseyin Yayman, Hasan Sert, Ayşe Kartal ve Alim Erdemir’in yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Temurci, CHP’nin seçim beyannamesini eleştirerek, “CHP’nin beyannamesini hepiniz gördünüz veya duydunuz. Biz tabi siyaset yapıyoruz ve bu beyannameyi inceledik. Bir siyasi partinin beyannamesi milletle alay edilme vesikası olamaz. Bir düşünürümüzün söylediği çok güzel bir söz var. Derki, ’Bu ülkede meşrutiyeti ilan ettik. Cumhuriyeti ilan ettik. Rica ediyorum bir de ciddiyet ilan edelim’ Evet biz ciddiyet istiyoruz. Ve ciddiyet isterken de şunu söylüyoruz. Bizler AK Partililer olarak bu milletin, yere bakan ve hiçbir zaman sorunlarını çözememiş bu milletin sorunlarını çözdüğümüzü düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.
Programa katılan milletvekili adayları sahneye gelerek kısa birer selamlama konuşması yaptı. Milletvekili adayı Hasan Sert, ülkelerin kalkınmalarının üretimle olabileceğine dikkat çekerek, "Dolayısı ile bunun olabilmesi içinde Türkiye’de iş adamlarının güven duyacağı, sırtını dayayacağı etken siyasi istikrardır. Eğer ülkede siyasi istikrar olmaz ise, siyasi bir başarı olmaz ise, huzur olmaz ise, iş adamının güvencesi yok demektir. Ve o ülke hep geriye gidecek demektir. Ülkeyi kalkındıracak motor güç ekonomidir. Ekonominin de motor gücü siyasettir” şeklinde konuştu.
Milletvekili adayı Erol Kaya ise, şu ana kadar yapılan hizmetlerden bahsederek, “Şimdi havaalanı yapılıyor. Nükleer santraller yapılıyor. Köprüler yapılıyor. İzmir otoyolu yapılıyor. Bu istikrardır. Bu güvendir. Bu huzurdur. Bunu bozduğunuz anda hiç kimse burada yatırımcı olmaz. Çözüm süreci bu anlamda bunun için önemli. Biz çözüm sürecinde 3 yıldır artık tabutlar gelmiyor diye huzur içerisinde oturuyoruz” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SİLİFKE'DE ORMAN YANGINI NEDENİYLE BAHÇEDERESİ, ÇADIRLI, KOCAPINAR ve KIRTIL MAHALLELERİ TAHLİYE EDİLDİ
SİLİFKE'DE ORMAN YANGININA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE EDİLİYOR
MERSİN TSO, İDEF 2025'TE MERSİNLİ FİRMALARINI YALNIZ BIRAKMADI
AKDENİZ’DE HER GÜN TONLARCA MOBİLYA, İNŞAAT, TEKSTİL VE TARIMSAL ATIK TOPLANIYOR
HAVA SICAKLIKLARI ETKİLİ OLMAYA DEVAM EDECEK
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Orman Yangınlarına Karşı Yağmur Duası Yaptı
Vali Toros ve Protokol Üyeleri Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
TARSUS'TA ŞEHİT AYHAN BOZPINAR İLE FATİH ANADOLU LİSESİ YENİ BİNALARINA İNCELEME
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS KARADİRLİK VE KEŞLİ’DE “KÖY ŞENLİĞİ”
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN YEŞİLTEPE MAHALLESİ’NDE TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI

Mersin Haber ,Mersin