AK Parti Topsöğüt'te

AK Parti Milletvekili adayları, Taha Özhan, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkçi seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt’te Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Milletvekili adayları, Topsöğütlülerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Topsöğüt Mahalle Toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Adayı..

25 Nisan 2015 Cumartesi, 14:04
AK Parti Topsöğüt'te
-

AK Parti Milletvekili adayları, Taha Özhan, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkçi seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt’te Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Milletvekili adayları, Topsöğütlülerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Topsöğüt Mahalle Toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi, “Bizler eserlerimizle, hizmetlerimizle, yaptıklarımızla övünüyoruz. Birileri laf bizler iş, aş üretiyoruz. Türkiye’yi büyütme derdindeyiz. 7 Haziran’la birlikte yakalamış olduğumuz istikrarla Türkiye’yi daha da büyüteceğiz” dedi.
"Cesur olmak birilerinin, sermayenin yanında olmak değildir" diyen Tüfenkçi, “Milletin, mazlumun, mahrumun, okul kapılarından döndürülen başörtülü bacımın, halkın yanında olmaktır” sözlerini kaydetti.
"Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu diye bir adam var" diyerek söze başlayan Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, “Ana Muhalefet Partisi’ne bir kaset skandalıyla genel başkan oldu. Genel Başkan olduktan sonra ne olacağına karar vermeye çalışıyordu, hala karar veremedi. Önce birkaç hafta Baykal olmaya çalıştı o pek tutmadı, sonra Gandi olmayı denedi onu da millet anlamadı, sonra bir Ecevit olayım dedi o da pek tutmadı. Bunlar eski Türkiye’nin aktörleriydi. Recep Tayyip Erdoğan olmayı hayal bile edemedi, Ahmet Davutoğlu olmayı zaten düşünemiyor. Baktı ki yapacak bir şey yok Cem Uzan olmaya karar verdi ve orada bitirdi” diye konuştu.
HDP’ye değinen Özhan, “HDP’nin aynen Cem Uzan’ın partisi olan Genç Parti gibi bir proje partisi olduğunu ve barajın geçirilmeye çalışıldığını” belirtti.
AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Şahin de, “Bütün insanlarımıza soruyorum; Alevi’sine, Sünni’sine, Kürt’üne, Türkü’ne. Oy vermiş olduğunuz CHP’nin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı olmuş yazıklar olsun. Gitti Cumhuriyet Gazetesi’nde, Peygamber efendimize karşı meydan okuyanlara destek çıkarak, gazeteyi ilk ziyaret eden bu anlayışın ürünü olan buranın milletvekili oldu. İkinci sıra milletvekili adayları ise, sevdiğimiz bir arkadaşımız. Ben muhafazakar bir ailenin adayı olarak CHP’den adaylığımı koydum diyor, peki senin CHP’den seçilme şansın var mı? Tabi ki de yok ve inşallah bu seçimlerde CHP ağzının payını alacak. Tıpkı 1977‘de rahmetli Hamido döneminde yaptığımız seçimin aynısını sizlerin destekleriyle bu seçimde de yapacağız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Sizden ricam sandığa gidelim, desteğimizi ortaya koyalım, bu şer ittifakına karşı dimdik, tek vücut şeklinde ayakta duralım" diyerek, 7 Haziran seçimlerinin her açıdan önemli bir seçim olduğunu kaydetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MERSİN ATATÜRK PARKI SAHİLİNDE CANSIN BEDEN DENİZDEN ÇIKARILDI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, KUVAYİ MİLLİYECİ GAZİLERİNDEN MEHMET TURGUT ARKAN'I EVİNDE ZİYARET ETTİ
KAYMAKAM V. ŞENER'DEN KURBAN SATIŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ
İTFAİYE ERİ ADAYLARI PARKUR SINAVINA HAZIRLANIYOR
MERSİN SİNEMA OFİSİ, SEKTÖR BULUŞMALARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
TARSUS PAMUKLUK BARAJI TAMAMLANDIĞINDA ÇİFTÇİLER VERİMLİ ÜRÜN YETİŞTİREBİLECEK
AREFE GÜNÜ TRAFİK KAZALARINDA 10 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Mersin İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Ekici'den Şehit Annesine Bayram Ziyareti

Mersin Haber ,Mersin