Dünya Çocukları Vialand'ı Gezdi

Esenler Belediyesi’nin ev sahipliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye gelen çocuklar, alışveriş ve eğlence merkezi Vialand’da gönüllerince eğlendi.

24 Nisan 2015 Cuma, 20:39
Dünya Çocukları Vialand'ı Gezdi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Esenler Belediyesi’nin ev sahipliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye gelen çocuklar, alışveriş ve eğlence merkezi Vialand’da gönüllerince eğlendi.
Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen 6’ıncı Uluslararası Barış Ekmeği Festivali kapsamında, tüm dünyaya dostluk ve kardeşlik mesajı vermek için dünyanın farklı ülkelerinden Esenler’e gelen 100 çocuk Vialand’ı gezdi. Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı münasebetiyle ‘Çanakkale Şehitleri’nin Torunlarıyla Barış Ekmeği’ni Esenler’de Pişiriyoruz’ sloganıyla Lübnan, Bosna, Arnavutluk, Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Kosova, Romanya, Ürdün, Filistin, Suriye ve Libya’dan Esenler’e gelip barış ekmeği yapan misafir çocuklar Vialand Tema Park’ta birbirinden eğlenceli oyun gruplarında keyifli bir gün geçirdi.
ETKİNLİKLERİN SON ADRESİ VİALAND OLDU
Esenler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Uzmanı Evren Kotoğlu, “6’ıncı Uluslararası Barış Ekmeği Festivali’nde dünyanın farklı bölgelerinden gelen çocuklar bugün Vialand’ı ziyaret etti. Vialand’ın birçok eğlencesini ve etkinliğini deneyimlediler. Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılı münasebetiyle de çocuklar, hem ülkemize geldiler, farklı kültür turları ve farklı etkinliklere katıldılar. Bunlardan en sonuncusu da bu tur oldu. Bu gezimize Kosova’dan Lübnan’a, Suriye’den Filistin’e, Makedonya’ya, Bulgaristan’a gibi birçok ülkeden öğrencilerimiz hem 23 Nisan vesilesiyle hem de Çanakkale zaferinin 100’üncü yılı münasebetiyle ülkemize geldiler” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, SİLİFKE ORMAN YANGININI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
MERSİN'DE DÖRDÜNCÜ KATTAN DÜŞEN BEBEK YARALANDI
SİLİFKE’DE ÇIKAN ORMAN YANGININA BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MÜDAHALE EDİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN YURTTAŞLARA ‘SU TASARRUFU’ ÇAĞRISI
Orman Şehitleri Dualarla Anıldı
‘KÖY BİZİM, ŞENLİK BİZİM’ ETKİNLİKLERİNİN YENİ DURAĞI ÇAMLIYAYLA OLDU
TOROSLAR’DA TEKSTİL SANAYİ SİTESİ KURULUYOR
BÜYÜKŞEHİR, GÜLNAR KIRSALINDAKİ ÜSTYAPI YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
TARSUS- ADANA OTOYOLUNDA OTOMOBİL TAKLA ATTI: 1 YARALI
MERSİN'DE MİNİBÜS İLE MOTORSİKLET ÇARPIŞTI:1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin