Duggan'dan Ortaçağ Antalya'sına Bakış

Antalya Kent Müzesi Kent Belleği Merkezi tarafından düzenlenen Kent-Müze-Tarih Söyleşilerinin bu ayki konuğu Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz Uygarlıkları Araştırma Enstitüsü Öğretim Görevlisi T. Mikail P. Duggan olacak.

24 Nisan 2015 Cuma, 15:17
Duggan'dan Ortaçağ Antalya'sına Bakış
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Antalya Kent Müzesi Kent Belleği Merkezi tarafından düzenlenen Kent-Müze-Tarih Söyleşilerinin bu ayki konuğu Akdeniz Üniversitesi, Akdeniz Uygarlıkları Araştırma Enstitüsü Öğretim Görevlisi T. Mikail P. Duggan olacak.
Mikail Duggan “Ortaçağ Antalya’sına Bakış” başlıklı konferansında Ortaçağ dönemi Antalya’sının siyasi ve kültürel sürecini Antalyalılarla paylaşacak. Mikail Duggan konuşmasında ayrıca, Ortaçağ döneminde inşa edilen ve günümüzde Antalya’nın simgesel yapılarından olan, çoğunluğu Selçuklu Dönemine ait mimari eserler hakkında da bilgi verecek.
25 Nisan’da Antalya Kent Belleği Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan konferansa bütün Antalyalıların davetli olduğu belirtildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS, SİLİFKE ORMAN YANGININI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
MERSİN'DE DÖRDÜNCÜ KATTAN DÜŞEN BEBEK YARALANDI
SİLİFKE’DE ÇIKAN ORMAN YANGININA BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MÜDAHALE EDİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN YURTTAŞLARA ‘SU TASARRUFU’ ÇAĞRISI
Orman Şehitleri Dualarla Anıldı
‘KÖY BİZİM, ŞENLİK BİZİM’ ETKİNLİKLERİNİN YENİ DURAĞI ÇAMLIYAYLA OLDU
TOROSLAR’DA TEKSTİL SANAYİ SİTESİ KURULUYOR
BÜYÜKŞEHİR, GÜLNAR KIRSALINDAKİ ÜSTYAPI YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
TARSUS- ADANA OTOYOLUNDA OTOMOBİL TAKLA ATTI: 1 YARALI
MERSİN'DE MİNİBÜS İLE MOTORSİKLET ÇARPIŞTI:1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin