Akköylüler 23 Nisan'ı Kutladı; Didim 75 Gençlik Yalnız Bırakmadı

TBMM’nin açılışının 95. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Akköy İlk ve Ortaokulunda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu yıl ki kutlamalarda Didim 75 Gençlik Derneği Okul düzeyinde gerçekleşen yarışmada dereceye giren 15 öğrenciye çeşitli hediyeler vererek ödüllendird..

23 Nisan 2015 Perşembe, 14:25
Akköylüler 23 Nisan'ı Kutladı; Didim 75 Gençlik Yalnız Bırakmadı
-

TBMM’nin açılışının 95. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Akköy İlk ve Ortaokulunda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu yıl ki kutlamalarda Didim 75 Gençlik Derneği Okul düzeyinde gerçekleşen yarışmada dereceye giren 15 öğrenciye çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.
TBMM’nin açılışının 95. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Akköy İlk ve Ortaokulunda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara Köy Muhtarı Halit Dülgeroğlu, Okul Müdürü Haydar Pınarbaşı, Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel, Okul idareci ve öğretmenleri ile Akköylüler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Akköy Ortaokul Müdürü Haydar Pınarbaşı konuşmasında tüm öğrencilerin bayramını kutladı.
Ardından günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okundu; yarışmalar düzenlendi ve skeçler oynandı. Didim’de ilçe genelindeki okullara kendi bünyelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken ilçe protokolü de Arif Nihat Asya İlkokulundaki kutlamalara katıldı.
“75 GENÇLİK’TEN AKKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK JEST”
Etkinlik kapsamında 23 Nisan dolayısıyla okul bünyesinde gerçekleştirilen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Didim 75 Gençlik Derneğinin katkılarıyla alınan hediyeler verildi. 1. Olan öğrencilere tablet bilgisayar, 2.olan öğrencilere kol saati ve 3. olan öğrencilere de MP4 müzik çalar hediye edildi.
Didim 75 Gençlik Derneğinin katkılarıyla okul bahçesinde öğrencilere ve halka yönelik olarak ücretsiz lokma hayrında bulunuldu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLAR’DA 2. ÜZÜM HASADI ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI, ORMAN YANGINLARINDAKİ SON DURUMU PAYLAŞTI
ÇAMLIYAYLA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİN YANINDA
AHMET ARSLAN, AMASYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN REFAKATÇİ EVİ, MERSİN’DE TEDAVİ GÖRENLERE VE YAKINLARINA GÜVENLİ BİR LİMAN OLDU
BÜYÜKŞEHİR, ‘SULAMA TANKERİ’ DESTEĞİYLE YETİŞTİRİCİYE CAN SUYU OLUYOR
VALİ TOROS, SİLİFKE ORMAN YANGININI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
MERSİN'DE DÖRDÜNCÜ KATTAN DÜŞEN BEBEK YARALANDI
SİLİFKE’DE ÇIKAN ORMAN YANGININA BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ MÜDAHALE EDİYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN YURTTAŞLARA ‘SU TASARRUFU’ ÇAĞRISI

Mersin Haber ,Mersin