Yavuzeli'nde 23 Nisan Kutlaması

Yavuzeli İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları nedeniyle makam koltukları çocukların oldu. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu’nu öğrenciler makamlarında ziyaret ederken bir günlüğüne makam koltuklarını çocuklara devretti.

22 Nisan 2015 Çarşamba, 18:34
Yavuzeli'nde 23 Nisan Kutlaması
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yavuzeli İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlamaları nedeniyle makam koltukları çocukların oldu. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu’nu öğrenciler makamlarında ziyaret ederken bir günlüğüne makam koltuklarını çocuklara devretti.
23 Nisan kutlama programı dahilinde makam ziyaretlerinde İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Güngen’i, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Şehit İbrahim Solak ilkokul Müdürü Mustafa Altunbaş, Sınıf öğretmeni Eylem Özdemir ve sınıf öğretmeni Fatih Özdemir ziyaret etti. Kaymakam Gügen’in yerine makama geçen 4’üncü sınıf öğrencisi Eylül Filiz Özkan ve Atilla Demir sırasıyla oturdukları makam koltuğuna ilk oturan Eylül Filiz Özkan Kaymakamın yaptığı işler hakkında bilgi alırken ilk talimatı çocuklara oyun sahası, park, kütüphane açtırmak olduğunu belirtirken makam koltuğuna ikinci oturan 4’üncü sınıf öğrencisi Atilla Demir ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açlık’la konuşmasında tüm okulların tamiratı ve eksiklerinin giderilmesini istedi.
Belediye Başkanlığı ziyaretinde Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu’nun İmam Hatip Ortaokul Müdürü Fatih Şahin, Türkçe Öğretmenleri Bekir Elmalı, Zübeyde Turan, 7’inci sınıf öğrencileri Ümmühan Gülsüm Üzüm ve Salih Ataş ziyaret etti. Ziyaret esnasında Belediye Başkanı’nın makamına ilk olarak oturan Ümmühan Gülsüm Üzüm Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu’ndan Yavuzeli İlçesi’nde okulların yemekhanesini okul içerisinde değil de okul dışına ayrı bir yeri olmasını, ilçeye ve köylere daha çok ağaç dikerek yeşil alan olmasını ve okullarda spor malzemelerinin daha çok olmasını istedi. Belediye Başkanı’nın makamına ikinci olarak oturan Salih Ataş ise okullarda öğrencilerin okullarına güzel bakarak temiz tutmalarını belirtirti.
Ziyaretler hatıra fotoğrafları çektirilerek Kaymakam Güngen ve Sakaroğlu’na teşekkür ettikten sonra sona erdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR, KABİR ZİYARETİNE GELEN VATANDAŞLARA BİR ÇOK HİZMET SUNDU
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KURBAN KESİM ALANLARINDA KAPSAMI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Teşkilatı Bayramlaştı
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MERSİN ATATÜRK PARKI SAHİLİNDE CANSIN BEDEN DENİZDEN ÇIKARILDI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU

Mersin Haber ,Mersin