Kula'da 'liderlik Başarı Ve Motivasyon' Konferansı

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde idarecilere ve öğretmenlere "Liderlik, Başarı ve Motivasyon" konferansı verildi.

22 Nisan 2015 Çarşamba, 17:33
Kula'da 'liderlik Başarı Ve Motivasyon' Konferansı
-

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde idarecilere ve öğretmenlere "Liderlik, Başarı ve Motivasyon" konferansı verildi.
Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem tarafından verilen konferansa ilgi yoğun oldu. Sınıflarında ve ailelerinde lider olan öğretmenlere, başarılı olmanın sırlarını anlatan Erdem, başarı için gerekli olan 5 maddeden bahsetti. Nedeni olmak, Kendini bilmek, iç motivasyona önem vermek, tek hedef belirlemek, başarı için sabırla beklemek gibi stratejik 5 ana maddeyi içerikleri ile anlatan Ozan Erdem’in semineri iki saat sürdü.
17 ilçede bu eğitimleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Erdem, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde on bine yakın öğretmene ulaşıldı. İlginin yoğun olduğu Liderlik seminerleri, ’Kurumsal Aidiyet ve Güçlü Kurum Kültürü’ içerikli seminerlerle devam edecek." dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR, KABİR ZİYARETİNE GELEN VATANDAŞLARA BİR ÇOK HİZMET SUNDU
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KURBAN KESİM ALANLARINDA KAPSAMI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Teşkilatı Bayramlaştı
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MERSİN ATATÜRK PARKI SAHİLİNDE CANSIN BEDEN DENİZDEN ÇIKARILDI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU

Mersin Haber ,Mersin