Esogü'de 23 Nisan Coşkusu

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM) ile ESOGÜ Hastanesi Başhekimliği’nin hazırladığı programlarla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

22 Nisan 2015 Çarşamba, 16:22
Esogü'de 23 Nisan Coşkusu
-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM) ile ESOGÜ Hastanesi Başhekimliği’nin hazırladığı programlarla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.
ESOGÜ Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk ve Gençlik Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlamaların sabah bölümü, ÇOGEM’in hazırladığı Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu’ndaki programla devam etti. ÇOGEM Müdürü Prof. Dr. Ferhan Esen ve ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen’in açılış konuşmalarıyla başlayan program, ardından Reşat Benli İlkokulu ve Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan gösterilerle sona erdi.
Kutlamaların Prof. Dr. Necla Özdemir Salonu’nda gerçekleşen öğleden sonraki bölümünde ise ESOGÜ Hastanesi Başhekimliği’nin, hastanede tedavi olurken öğrenimlerine hastane içindeki ilkokulda devam eden çocuklar için düzenlediği etkinlik gerçekleştirildi.
Hastanede tedavi olan çocukların bayramını kutlamak ve onlara moral vermek amacıyla hazırlanan kutlama etkinliği, Başhekim Prof. Dr. Başar Sırmagül ve Hastane İlkokulu Müdürü Emin Sazak’ın konuşmalarıyla başladı. Etkinlik sergilenen çeşitli gösterilerin ardından çocuklara hediye dağıtılması ve ikramlarla sona erdi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN , SÖNDÜRME, SOĞUTMA VE YARDIM ÇALIŞMALARINA DESTEK
DUDU İREM TOROS, MUT'TA KORUYUCU AİLELERİ ZİYARET ETTİ
KARABÜK’TE BİN 839 VATANDAŞ TAHLİYE EDİLDİ
SİİFKE YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI
ANAMUR BELEDİYESİ’NDEN GAZİPAŞA ORMAN YANGININA ARASÖZ DESTEK
TOROSLAR’DA 2. ÜZÜM HASADI ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI, ORMAN YANGINLARINDAKİ SON DURUMU PAYLAŞTI
ÇAMLIYAYLA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİN YANINDA
AHMET ARSLAN, AMASYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN REFAKATÇİ EVİ, MERSİN’DE TEDAVİ GÖRENLERE VE YAKINLARINA GÜVENLİ BİR LİMAN OLDU

Mersin Haber ,Mersin