Dünya Şampiyonu Takım Türkiye'ye Döndü

Okul Sporları Dünya Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Türkiye’ye döndü.

22 Nisan 2015 Çarşamba, 18:40
Dünya Şampiyonu Takım Türkiye'ye Döndü
-

Okul Sporları Dünya Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Türkiye’ye döndü.
Guatemala’da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde, Türkiye’yi temsil eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Brezilya temsilcisini 2-1 mağlup edip dünya şampiyonluğuna ulaşmıştı. Türkiye’yi gururlandıran takımın oyuncuları bugün İstanbul Atatürk Havalimanı’na indi. Şampiyonluk kupasıyla beraber basın mensuplarına poz veren takımın teknik direktörü Adem Cebeci, şampiyonluğa giden yolda saha içindeki mücadele haricinde saha dışında da zorluklarla karşılaştıklarını söyledi. “Silahlar altında maçlara çıktık” diyen antrenör Cebeci, “Gördük ki biz bir cennete yaşıyoruz. Bu ay- yıldız, bu vatan her şeyi hak ediyor. Onlara mutluluk yaşatabildiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.
“BİZE HER YER TÜRKİYE”
Öğrencileriyle beraber şampiyonayı takip eden Erdoğdu Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan da takım olarak sergiledikleri davranışlar ile dünyanın dikkatini çektiklerini belirtti. Şampiyonluk yolunda kendilerine destek veren herkese teşekkür eden okul müdürü Ali Turan konuşmasını “Bize her yer Türkiye” sözleriyle tamamladı.
Son olarak kameraların karşısına geçen takım kaptanı Furkan Taş da, “Bu kupayı öncelikle vefat eden Cemal abimize armağan etmek istiyorum. Önceki yıllarda şampiyonada oynayan kaleciydi, biz yarı finaldeyken hayatını kaybetmişti” dedi.
Kaptan ayrıca şampiyonaya başladıkları ilk günlerde şampiyonluk için iddialı bir takım olduklarını söyledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SİİFKE YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI
ANAMUR BELEDİYESİ’NDEN GAZİPAŞA ORMAN YANGININA ARASÖZ DESTEK
TOROSLAR’DA 2. ÜZÜM HASADI ETKİNLİĞİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI, ORMAN YANGINLARINDAKİ SON DURUMU PAYLAŞTI
ÇAMLIYAYLA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİN YANINDA
AHMET ARSLAN, AMASYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI
BÜYÜKŞEHİR’İN REFAKATÇİ EVİ, MERSİN’DE TEDAVİ GÖRENLERE VE YAKINLARINA GÜVENLİ BİR LİMAN OLDU
BÜYÜKŞEHİR, ‘SULAMA TANKERİ’ DESTEĞİYLE YETİŞTİRİCİYE CAN SUYU OLUYOR
VALİ TOROS, SİLİFKE ORMAN YANGININI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
MERSİN'DE DÖRDÜNCÜ KATTAN DÜŞEN BEBEK YARALANDI

Mersin Haber ,Mersin