Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptığı açıklamada bir yılda belediyeye ait hiç bir gayri menkul satmadan yaklaşık 9 trilyon borç ödediklerini söyledi.

22 Nisan 2015 Çarşamba, 17:13
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar
-

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptığı açıklamada bir yılda belediyeye ait hiç bir gayri menkul satmadan yaklaşık 9 trilyon borç ödediklerini söyledi.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Belediyeyi teslim aldığımızda 8 trilyon 961 milyar 955 bin 59 TL Develi Belediyesinin, 6 trilyon 923 milyar 214 bin 17 TL kasaba belediyelerinden kalan toplamda 15 trilyon 885 milyar 169 bin 76 TL borcumuz vardı. Belediyemizin hiç bir gayrimenkulünü satmadan hiç bir yere borçlanmadan bir yılda kalan borcumuz, 7 trilyon 766 milyar 563 bin 10 TL oldu. develi Belediyesi olarak biz bir yılda yaklaşık 9 trilyon borç ödedik. En kısa zamanda da bütün borçlarımızı ödeyip Develi’ye daha çok hizmet etmek istiyoruz" dedi.
Başkan Mehmet Cabbar, "Bu makamın gelip geçici olduğunun bilincinde olarak hareket ediyorum. Biz doğru olanı yapıyoruz Allah (c.c) bize yardım ediyor. Develi’mize oto ve traktör galerisini yapmayı düşünüyoruz projeleri tamamlandı. Bir kaç ay içinde bu projeleri de faaliyete geçireceğiz. Allah (c.c) çıktığımız bu hizmet yarışında yar ve yardımcımız olsun"dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus Atatürk Mahallesi’ndeki Viraj Kazalara Davetiye Çıkarıyor
Mezitli Sahili’nde Belgesiz İşletmelere Müdahale
BÜYÜKŞEHİR, KABİR ZİYARETİNE GELEN VATANDAŞLARA BİR ÇOK HİZMET SUNDU
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KURBAN KESİM ALANLARINDA KAPSAMI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıyayla ilçe Teşkilatı Bayramlaştı
BÜYÜKŞEHİR’İN YKS VE LGS KURSLARINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI BAŞLADI
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin