Arzakçı'dan Çılgın Proje

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Abdullah Arzakçı, Dicle Vadisi Yeşil Kuşak Projesi ile hem Diyarbakır’ın çehresini hem de imajını değiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, 100 bin aileye iş imkanı sunacaklarını ifade etti.

21 Nisan 2015 Salı, 14:29
Arzakçı'dan Çılgın Proje
-

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Abdullah Arzakçı, Dicle Vadisi Yeşil Kuşak Projesi ile hem Diyarbakır’ın çehresini hem de imajını değiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, 100 bin aileye iş imkanı sunacaklarını ifade etti.
Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Abdullah Arzakçı, Dicle Vadisi Yeşil Kuşak Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Diyarbakırlı vatandaşlara, “4 saniye düşünün, 4 yıl geriye gitmeyin” sloganıyla seslenen Arzakçı, "Bu projeyi Diyarbakır’a yakıştırıyorsanız oyunuzu bana verin. Eğer kazanırsam bu projeyi hayata geçireceğim. Bu proje 100 bin aileye iş imkanı sağlayacak. Yılda 12 faturanın 6’sı buradan ödenecek. Elektriği buradan üreteceğiz. Etrafına sosyal tesisler ve balık çiftlikleri yapacağız. 3’üncü köprü ve 3’üncü havalimanı yurtdışı kredili. Şu anda yurtiçi ve dışında iş adamlarımız hazır. Ben proje sahibiyim. Devletten bir lira çıkmadan bu projeyi hayata geçireceğim. Oy verirseniz yapabiliriz. Hangi adayın Diyarbakır ile ilgili böyle bir projesi, çalışması var” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MTSO YÖNETİMİ'NDEN BAŞHEKİM BALLI’YA " HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ
MTSO YÖNETİMİ'NDEN, MAKINE MÜHENDİSLERİ ODASINA ZİYARET
MERSİN'DE GÜVENLİK VE ASAYİŞ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TARSUSLULAR ANKARA’ DA TADER AŞURE GÜNÜNDE BULUŞTU…
TOROSLAR'DA EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 41 BİN TL OLDU
TARSUS'TA ARAÇ KANALA DEVRİLDİ: 4 YARALI
Yeni Sezonun Öne Çıkan Abiye Trendleri: Saten, Tül ve Daha Fazlası
DHI Saç Ekimi Nedir? Kalıcı Olması Mümkün Mü?
KAYMAKAM AKYÜZ 'DEN KÜÇÜK MİNARE CAMİ’NDE İNCELEMEDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin