Başkan Karalar'dan Ücretsiz Yüzme Havuzu Müjdesi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaz aylarında sulama kanallarında çok sayıda boğulma vakasının rastlandığı Adana’da bu problemin üstesinden gelmek için mahallelere ücretsiz yüzme havuzu yapılacağını açıkladı.

19 Nisan 2015 Pazar, 11:12
Başkan Karalar'dan Ücretsiz Yüzme Havuzu Müjdesi
-

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaz aylarında sulama kanallarında çok sayıda boğulma vakasının rastlandığı Adana’da bu problemin üstesinden gelmek için mahallelere ücretsiz yüzme havuzu yapılacağını açıkladı.
Başkan Karalar, geleneksel hale getirdiği Halk Günü Buluşmalarına Ziyapaşa Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Zeydan Karalar’a özellikle ev kadınları ve gençler büyük ilgi gösterdi.
Kendisini Adana’yı çok iyi bilen birisi olarak tanıtan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Her mahallemizi olduğu kadar Ziyapaşa’yı da çok iyi biliyorum. Sorunlarını ve bu sorunların çözümünü biliyorum. Sizlerde göreceksiniz ki çok kısa bir süre içerisinde Ziyapaşa Mahallemizin yıllardır çözümsüz gibi duran problemlerini çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.
“ÜCRETSİZ YÜZME HAVUZLARI İLE BOĞULMA VAKALARI YAŞANMAYACAK”
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da özellikle yaz aylarında sulama kanallarına serinlemek için giren çocuk ve gençlerin boğulma vakaları yaşadığını söyledi. Başkan Karalar Ziyapaşa Mahallesi’nde kendisine ilgi gösteren gençlere bir müjde verdi. Yaz aylarında yaşanan boğulma vakalarının herkesi derinden üzdüğünü belirten Başkan Zeydan Karalar, “Sevgili çocuklar, gençler sulama kanallarına yakın mahallelerde ücretsiz yüzme havuzları kuracağız. Sağlık ve güvenlik açısından yapacağımız ücretsiz yüzme havuzları herkesi memnun edecektir. Ama sizlerde bana söz verin bundan sonra temiz havuzlarda yüzeceksiniz, sulama kanallarına asla girmeyeceksiniz” diye konuştu.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sulama kanallarının yakınlarındaki mahallelere kurulacak yüzme havuzlarının ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıklarken, “Bizler bu hizmeti ücretsiz vereceğiz ama siz de söz verin hijyenik olmayan ve güvenliksiz sulama kanallarına girmeyeceksiniz, annelerinizi üzmeyeceksiniz değil mi?” diye sordu. Toplantıyı izleyen çocuk ve gençler Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a sulama kanalları yerine kurulacak havuzlara girmeye söz verdi.
“5 YILDA 25 YILDA YAPILANDAN FAZLASINI YAPACAĞIZ”
Başkan Zeydan Karalar, Seyhan ilçesinin 26 yıllık bir belediye olduğunu belirterek, “Bu süre zarfında sadece 5 adet kapalı semt pazarı yapılabilmiş. Biz yalnızca 2016 yılında altı tane Kapalı Semt Pazarı yapacağız. Daha önce de ifade ettik 5 yılın sonunda Seyhan’da semt pazarını sorun olmaktan çıkaracağız. Kısaca 5 yıl içinde 25 yılda yapılandan daha çok Kapalı Semt Pazarı inşa edip hizmetinize sunacağız” şeklinde konuştu.
Seyhan Belediyesi’nin artık geçmiş dönemlerden kalan borçlarının tamamını ödediğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Belediyemizin gelirini arttırdık ve giderini düşürdük. Bunu da gururla ifade ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Anamur’daki Cinayetin Firari Zanlısı Antalya’da Yakalandı
Mersin Valisi Atilla Toros'un Gün İçinde Gerçekleştirdiği Kabuller
ADANA’DA EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ: 2 YARALI
2025 YILI MİLLÎ SPORCULARDAN BEDEN EĞİTİMİ ALANINA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA İŞLEMİ DUYURUSU YAYIMLANDI
MERSİN'DE TIR İLE.KAMYONET ÇARPIŞTI:1 YARALI
Şeyhanlı Aşiretinden Yener Ailesinin Mutlu Günü
Çamlıyayla'da Akdeniz Meyve Sineğine Karşı Çevre Dostu Mücadele
70 İLDE UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK OPERASYON
Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ticaret Ataşesi Hang Viet Nguyen, MTSO'yu Ziyaret Etti
MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ'DAN, BAŞKAN SOFU'YA ZİYARET

Mersin Haber ,Mersin