Desktop sürüme geç

Adıyaman Berberler Ve Kuaförler Odasında İstifa

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığından 14 kişi, noter huzurunda istifa ederek basın açıklaması düzenledi.

19 Nisan 2015 Pazar, 12:24
Adıyaman Berberler Ve Kuaförler Odasında İstifa
2015-04-19 12:24:03 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığından 14 kişi, noter huzurunda istifa ederek basın açıklaması düzenledi.
Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası mevcut başkanlığının çalışmalarını beğenmediklerini ve yapılan çalışmaların berber ve kuaför esnaflarını yıprattıkları gerekçesiyle Adıyaman Berberler ve Odası Başkanlığından 5 asil, 6 yedek, 3 denetim üyesi görevlerinden istifa etti.
Yaklaşık 1 hafta önce noter huzurunda istifalarını gerçekleştiren oda üyeleri halen oda yönetim kurulunda isimlerinin düşürülmediğini vurguladılar.
İstifa eden berberler ve kuaförler adına konuşan berber Mehmet İspir, “Mevcudu bulunduğumuz Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığında, asil yönetim, denetim ve asil üyeleri olarak 14 arkadaş noter huzurunda odadan istifa etmiş bulunmaktayız. İstifa sebebimiz ise, 10 yıldır görevde olan oda başkanlığı bu süre içerisinde sürekli yerinde saymış ve hatta geriye gelmiştir. Anlayacağımız odamız hiçbir faaliyet göstermemiş ve bu nedenle odanın çalışmalarını beğenmediğimizi belirtmek isterim. Oda ve esnafımızın yıpratıldığını bu nedenle bizlerde bu durumu hazmedemeyip istifamızı odamıza sunduk. Yaklaşık bir haftadır noter onaylı istifalarımızın mevcut başkana noter tarafından tebliğ edilmesine rağmen yönetim kurulundan isimlerimiz düşürülmediği görülmektedir. Bu durumu halen anlamış değiliz. Bu süreçte üst kurulumuz olan Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanlığı inisiyatifi doğrultusunda hareket edeceğiz. Yine aynı şekilde bu sancılı süreçten sonra bayan kuaförler ve berber esnafımızın takdiri doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE DEZAVANTAJLI BÖLGELERDEKİ LİSANSI OLMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN SPOR ŞÖLENİ
Yangın İşçilerinin Eğitimleri Devam Ediyor
VALİ TOROS, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Tarsus’ta KOM’dan Tefecilere Şafak Operasyonu: 20 Gözaltı
TARSUS KADINCIK BARAJI MESİRE ALANINDA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ
BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİ ÜRETİME BEREKET, YETİŞTİRİCİLERE CAN SUYU OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN GIDA GÜVENLİĞİNE SIKI TAKİP
YÜREKLERİ ISITAN MÜDAHALE
ERDEMLİ'DE ARACIN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ
Sosyal Medyada Psikolojik Bilgi Kirliliği Tehlikesi: Mersin Psikolog Gülcihan Agaeva Uyarıyor

Mersin Haber ,Mersin