Desktop sürüme geç

Polisin Borç İntiharı

Mersin’de evli ve 1 çocuk babası polis memuru Erol C. (40), girdiği borç bunalımı sonrası evinin banyosunda beylik tabancası ile intihar etti.

16 Nisan 2015 Perşembe, 17:10
Polisin Borç İntiharı
2015-04-16 17:10:03 -

Mersin’de evli ve 1 çocuk babası polis memuru Erol C. (40), girdiği borç bunalımı sonrası evinin banyosunda beylik tabancası ile intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, özel bir şirkette çalışan Çiğdem C., öğle saatlerinde merkez Mezitli ilçesi Cengiz Topel Caddesi İlkay Sitesi’ndeki evine gittiğinde, Yumuktepe Polis Merkezi’nde görev yapan polis memuru kocası Erol C.’yi banyoda kanlar içinde buldu. Kadının çığlıklarını duyan komşularının haber vermesiyle olay yerine giden sağlık görevlileri, Erol C.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede, polis memurunun beylik tabancası ile başına tek el ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Bir çocuk babası Erol C.’nin, intihar etmeden önce bir de mektup bıraktığı belirtilirken, yaklaşık 30 bin liralık borcundan dolayı bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.
Bu arada Mersin Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ da olay yerine gelerek ilgililerden konuyla ilgili bilgi aldı. Erol C.’nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği
ÜLKE GENELİNDE 2'Sİ YABANCI UYRUKLU OLMAK ÜZERE 15 GÖÇMEN KAÇAKCILIĞI ORGANİZATÖRÜ İLE 446 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Mersin Haber ,Mersin