Büyükşehir'den Sığma'ya Cazibeli Su

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Sarayköy ilçesi Sığma Mahallesi’ne cazibeli içme suyu getirmek için çalışma başlattı.

16 Nisan 2015 Perşembe, 12:18
Büyükşehir'den Sığma'ya Cazibeli Su
-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Sarayköy ilçesi Sığma Mahallesi’ne cazibeli içme suyu getirmek için çalışma başlattı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusundan elektrikli pompaj sistemi ile içme suyu ihtiyacı sağlanan Sarayköy ilçesinin Sığma Mahallesi’ne cazibeli içme suyu getirmek için çalışma başlattı. Sığma Mahallesi’nde bir süre önce başlatılan çalışma kapsamında, bölgeye getirilen içme suyunun elektrikli pompaj kullanılarak sağlandığı bu nedenle maliyetin yüksek olduğu, proje ile bu maliyetin düşürülmesinin hedeflendiği açıklandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, bölgeye maliyeti düşük içme suyu temini için, Sarayköy içme suyu deposu tahliyesinden 2800 metre 200’lük içme suyu hattı döşenmesi işlemine başladı. Buradan getirilecek hattın Sığma Mahallesi içme suyu ana şebekesine bağlantısının yapılarak, bölgeye cazibeli içme suyu temini sağlanacağı kaydedildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Mart’tan itibaren içme suyu ve kanalizasyon gibi şehrin tüm alt yapı hizmetlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturdukları DESKİ ile yapmaya başladıklarını söyledi. Başkan Zolan, "30 Mart’tan sonra şehrimizin en ücra köşesine kadar hizmet vermeye başladık. Bugüne kadar alt yapı anlamında vatandaşlarımızın bir çok sorununu çözüme kavuşturduk. Özellikle kent merkezi dışındaki bölgelerimizde yıllardır süren içme suyu sorunlarına el attık" dedi. Denizlililere en sağlıklı şekilde hizmet vermek için modern çağın tüm teknolojisinden yararlandıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Özellikle içme suyu temininde gerek maliyeti düşürmek gerekse daha sağlıklı içme suyu sağlamak için tüm kentimizde çalışmalarımız sürüyor. Amacımız insanlarımızın mutlu ve rahat olmasını sağlamak. Bunun için hangi ilçede, hangi mahallede sorun varsa biz orada olacağız" diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜLER'E ZİYARET
ÇAMLIYAYLA- ÇAKIRLI KARAYOLUNDA ASFALT ÇALIŞMASI
TÜBİTAK DESTEKLİ "GELECEĞİN SINIFLARINA HAZIRLIK: ÖĞRETMENLER İÇİN YAPAY ZEKÂ OKURYAZARLIĞI" PROJESİ AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Mersin'de 2025 Yılı Yangın İş Başı Eğitimleri Tamamlandı
Endüstriyel Kesim Nedir? Hangi Sektörlerde Kullanılır?
VALİ TOROS, TÖMÜK VE ERDEMLİ KARGIPINARI JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
ZABITA EKİPLERİ KAYIP ZİYNET EŞYASINI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
TARSUS YENİ MAHALLE'DE DEVASA YILAN MAHALLE HALKINI TEDİRGİN EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ’NE ANLAMLI KUTLAMA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE SINAVI KAYGISINA KARŞI UZMAN TAVSİYELERİ

Mersin Haber ,Mersin