Bursa'da Seçimler Bayram Havasında Geçecek

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, milletvekili seçimlerinin bayram havasında yapılması için siyasi partilerin başkanlarıyla bir araya geldi.

16 Nisan 2015 Perşembe, 12:27
Bursa'da Seçimler Bayram Havasında Geçecek
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, milletvekili seçimlerinin bayram havasında yapılması için siyasi partilerin başkanlarıyla bir araya geldi.
Çarşamba’daki vilayet binasında yapılan toplantıya siyasi partilerin il başkanları ve kolluk kuvvetleri yetkilileri katıldı.
"7 Haziranda yapılacak genel seçimlerinin şölen havasında geçmesi için valilik, kolluk birimleri ve siyasi partilerimizle elimizden geleni yapacağız" diyen Vali Karaloğlu, “Seçimler siyasi partilerin düğünü ve bayramıdır. Siyasi partilerimiz demokrasi ve siyasi hayatın en önemli unsurlarıdır. Biz 2015 milletvekili seçimlerinin ilimizde şölen havasında geçmesi için valilik ve kolluk birimleri olarak siyasi partilerimizle elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Seçimler Türkiye’de Yüksek Seçim Kurulu’nun kararları il ve ilçe seçim kurulları denetiminde gerçekleşiyor. Seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesini sağlama görevi mülki idarenin, kolluk kuvvetlerinin görevi" dedi.
Karaloğlu, "Siyasi partilerimizle yapacağımız iş birliği, onların taleplerini yerine getirme noktasında da kolluk birimlerimiz ve mülki idaredeki arkadaşlarımız gereğini yapmaya çalışacaklardır. Bizim esas görevimiz siyasi partilerimiz siyasi faaliyetlerini getirebilmeleri imkanı sağlamak Diğer taraftan seçmenlerimizin iradelerini hür bir şekilde, herhangi bir baskı altında kalmadan, seçim günü gidip sandığa yansıtmaları için seçim öncesi ve sonrasına yönelik tedbirlerimizi aldık. Seçim öncesinde siyasi faaliyetlerin serbestçe yapılması, seçim günü sandıkların güvenliği, seçimden sonra da sayılan oyların güvenli bir şekilde seçim kurullarına teslimi noktasında çalışmalarımız var. Bursa’daki bundan önceki seçimlere baktığımızda çok önemli bir problem yaşamadığımızı görüyoruz. Bursa’da her saman siyasi partiler karşılıklı anlayış içerisinde siyasi faaliyetlerini yürütüyor. Bunun için bütün siyasi partilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Toplantı Vali Münir Karaloğlu’nun konuşmasından sonra basına kapalı olarak devam etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE AKDENİZ SİNEĞİ İLE MÜCADELE ÇALIŞMASI
KAYMAKAM AVCI'DAN MÜDÜR KARAHAN'A "HAYIRLI OLSUN "ZİYARETİ
Kamyon Devrildi, Sürücü Hastaneye Kaldırıldı
MECLİSTE KONUŞAN BAŞKAN BOLTAÇ: “MİLLETİN OLANI MİLLETE VERMEYE GELDİK”
TARSUS'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA TOPLANTISI
Rektör Yaşar “Kısa Sürede Yaklaşık 11 Milyon TL’lik Tasarruf Sağladık”
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN, BAŞSAVCI VEKİLİ KÜÇÜK'E "HAYIRLI OLSUN " ZİYARETİ
ALMANYA’DAN GELEN ÖĞRENCİLER MERSİNLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GÜLNAR’A EN GÜZEL YOLLARI ULAŞTIRIYOR
Mersin Ticaret İl Müdürlüğü'nden Denetim

Mersin Haber ,Mersin