Temiz Bir Çevre İçin Belediye-Öğrenci İşbirliği

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Kumbağ İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Kumbağ sahilinde temizlik çalışması yaptı.

15 Nisan 2015 Çarşamba, 14:49
Temiz Bir Çevre İçin Belediye-Öğrenci İşbirliği
-

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi, Kumbağ İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Kumbağ sahilinde temizlik çalışması yaptı.
Yaklaşan yaz ayları öncesi Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerinin sahil şeridinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına dahil olan öğrenciler, sahil şeridinde bulunan taş parçaları, pet şişe, cam şişe ve diğer atıkların temizlenmesine yardımcı oldu.
AMAÇ ÖĞRENCİLERE TEMİZLİK ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK
Plajda yapılan çalışmalara Kumbağ İlk ve Ortaokulu öğretmenleri de destek verirken Okul Müdürü İbrahim Murat Kara yaptığı açıklamada bu tür etkinlikleri her sene yaptıklarını, öğrencilerine temizlik alışkanlığı kazandırmak için toplum hizmeti çalışmalarında gönüllü olarak yer aldıklarını, temiz bir çevre ve temiz plaj için örnek oluşturmak üzere Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerine dahil olarak sahili beraber temizlediklerini belirtti.
Kumbağ sahilinde yapılan temizlik çalışmalarına destek veren Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ise "Çevre temizliği bilincinin oluşturulması ve sağlıklı çevrenin öneminin vurgulanması amacıyla öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte Kumbağ sahilini temizlemeye başladık. Önemli olan temizlemek değil, temiz olanı korumak" ifadelerini kullandı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAZA DA MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
MERSİN ENGELLİLER DERNEKLERİNDEN MTSO BAŞKANI ÇAKIR'A ZİYARET
Osman’ın Toprağı Sarsıldı, Hayali Mersin’de Filizlendi
VALİ TOROS JAPONYA'NIN WAKAYAMA VALİSİ MİYAZAKİ İLE GÖRÜŞTÜ
ÇAMLIYAYLA'DA KARAKUCAK GÜREŞLERİ HAZIRLIĞI BAŞLADI
BAŞKAN BOLTAÇ, YAPILAN PROJELERİ BASIN MENSUPLARINA YERİNDE GÖSTERSİ
Ara Sokaktan Çıkan Otomobile Çarpan Motosiklet Güvenlik Kamerasında
KENT İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ’NİN LGS BAŞARISI ARTARAK DEVAM EDİYOR
GENÇ FENOMEN ARAS’IN İLHAM VEREN TEMİZLİK HAREKETİ BÜYÜKŞEHİR’LE BÜYÜDÜ

Mersin Haber ,Mersin