Büyük Bölcek Köprüsü 40 Günde Tamamlandı

Aksaray Belediyesi, 45 yıllık ömrünü tamamladığı ve ihtiyaca cevap vermediği gerekçesi ile eski Büyük Bölcek köprüsünün yerine daha geniş ve modern bir köprü yaptırdı.

15 Nisan 2015 Çarşamba, 13:29
Büyük Bölcek Köprüsü 40 Günde Tamamlandı
-

Aksaray Belediyesi, 45 yıllık ömrünü tamamladığı ve ihtiyaca cevap vermediği gerekçesi ile eski Büyük Bölcek köprüsünün yerine daha geniş ve modern bir köprü yaptırdı.
18 Mart’ta düzenlenen törenle temeli atılan ve 60 günde bitirilmesi hedeflenen Büyük Bölcek, Belediye Başkanı Yazgı’nın daha az sürede bitirilsin talimatı üzerine 40 günde tamamlanarak Aksaray’da bir ilke daha imza atıldı. Belediye ekiplerinin köprü üzerinde yaptıkları asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Söz verdiğimiz gibi trafiği rahatlatmak adına projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yaptığımız projelerle Aksaray’ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz” dedi.
Hedeflerinin Aksaray’da trafik yoğunluğunun en aza indirmek olduğunu ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Büyük Bölcek köprüsünde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde kontrol ettik. Köprünün beton kısmı tamamen bitti. Asfalt çalışmaları da tamamlanacak. Kaldırımlarda bittikten sonra köprümüzün açılışını yapacağız. Biz bu köprüyü yaklaşık 60 günde bitirmeyi hedefliyorduk. İhale süremizde söyledi. Ancak çok şükür 40 gün gibi bir sürede burayı tamamlamış olacağız. Söylediğimiz süreden yaklaşık 20 gün daha önceden burayı teslim almış olacağız. Köprüyü yapan değerli kardeşlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAZA DA MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
MERSİN ENGELLİLER DERNEKLERİNDEN MTSO BAŞKANI ÇAKIR'A ZİYARET
Osman’ın Toprağı Sarsıldı, Hayali Mersin’de Filizlendi
VALİ TOROS JAPONYA'NIN WAKAYAMA VALİSİ MİYAZAKİ İLE GÖRÜŞTÜ
ÇAMLIYAYLA'DA KARAKUCAK GÜREŞLERİ HAZIRLIĞI BAŞLADI
BAŞKAN BOLTAÇ, YAPILAN PROJELERİ BASIN MENSUPLARINA YERİNDE GÖSTERSİ
Ara Sokaktan Çıkan Otomobile Çarpan Motosiklet Güvenlik Kamerasında
KENT İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZLERİ’NİN LGS BAŞARISI ARTARAK DEVAM EDİYOR
GENÇ FENOMEN ARAS’IN İLHAM VEREN TEMİZLİK HAREKETİ BÜYÜKŞEHİR’LE BÜYÜDÜ

Mersin Haber ,Mersin