Aski Turanlar'da Yağış Önlemlerini Aldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Germencik’in Turan Mahallesi yağış önlemlerini aldı.

15 Nisan 2015 Çarşamba, 09:34
Aski Turanlar'da Yağış Önlemlerini Aldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Germencik’in Turan Mahallesi yağış önlemlerini aldı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri il genelinde sürdürdüğü alt yapı faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Yağışın olumsuz etkilerini önlemek için ASKİ ekipleri Germencik’e bağlı Turanlar Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmaları tamamladı.
ASKİ ekipleri, son dönemde etkisini iyice arttıran yağışlar sebebiyle mahalle sakinlerinin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için yağmur suyu deşarj hattı çalışması yaptı. Uzunluğu 150 metre olan hat çalışmasında 600 milimetrelik beton borular kullanıldı. Mahallede biriken yağmur suyu hat aracılığı ile Alangüllü Çayı’na ulaşacak.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA KORUCAK VE DARIPINAR'LI ÜRETİCİLER BİLİNÇLENDİRİLDİ
BAKAN YUMAKLI: ÇANAKKALE MERKEZ VE BAYRAMİÇ'TEKİ YANGINLAR BÜYÜK ÖLÇÜDE KONTROL ALTINA ALINDI
ÇAMLIYAYLA'DA KARAKUCAK GÜREŞLERİ İLE TARİHİ BİR GÜN YAŞANDI
ERDEMLİ'DE 1200 AİLE DOĞALGAZ'A KAVUŞUYOR
BAŞKAN SEÇER’DEN VALİ TOROS’A İZMİR’DE TAZİYE ZİYARETİ
TARSUS U-60 TAKIMI İÇİN GENÇLİK KAMPI’NDA KEYİFLİ PROGRAM
Kontrolden Çıkan Araç Mağazaya Girdi: 2 Yaralı
Tarsus'ta Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Direksiyon Sınavıı Öncesi Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
Tamir Atölyesinde Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
Mersin Üniversitesi İstasyon Akademi Üniversiteler 1. İstişare Buluşmasına Katıldı

Mersin Haber ,Mersin