Fırat Arslan'ın Hedefi Yeniden Dünya Şampiyonluğu

Türk boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, yeniden ringe çıkıyor. Başarılı boksörün hedefi ise aynı başarıyı tekrarlamak.

14 Nisan 2015 Salı, 09:29
Fırat Arslan'ın Hedefi Yeniden Dünya Şampiyonluğu
-

Türk boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, yeniden ringe çıkıyor. Başarılı boksörün hedefi ise aynı başarıyı tekrarlamak.
Kamp çalışmaları için güney Almanya’nın Bodensee gölü kıyısında ve Alp dağlarının hemen karşında bulunan Kressbronn kentindeki Bodensee-Hotel Sonnenhof’u seçen milli boksör, mükemmel bir çalışma atmosferi içerisinde antrenmanlarını sürdürüyor. Otel yönetimi fitness salonuna başarılı boksör için özel olarak ring kurarken, sporcunun rahatı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. 2 Mayıs gecesi Almanya’nın Bayern eyaletindeki Dachau kentinde yumruk sallayacak olan milli sporcunun bu karşılaşması hazırlık maçı olarak tarihe geçecek.
Hedefinin bu yılın sonunda yeniden dünya şampiyonluğu maçına çıkmak olduğunu belirten Fırat Arslan, "Ülkeme yeniden bir dünya şampiyonluk kemerini getirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ekibimle birlikte mükemmel bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Burada her şey çok iyi gidiyor. Alp dağlarının karşısında göl kıyısındaki tesisler tam cennetten bir köşe gibi. Bana her türlü imkan sağlanmış durumda. Bundan sonraki iş de bana kalıyor" dedi.
ALYAZ: "ALTIN KEMERİ YENİDEN ALACAĞIZ"
Milli boksörün basın danışmanı Vedat Alyaz ise, Fırat Arslan’ın yeniden dünya şampiyonluk maçı için çok istekli olduğunu vurgulayarak, "Fırat şu an dünya sıralamasında 13’lüğünü koruyor ve birçok efsane boksörden daha üst sıralarda yer alıyor. Bu maçtan sonra daha da üst sıralara yükselecek. Buralara gelmek çok kolay değil. Dünya çapında kayıtlı olan yarı ağırsıklet boksörlerin sayısı bin 47. Bunların arasından 13. sırada olmak ve daha yükseğe çıkmak büyük bir başarıdır. Bunu Fırat elde etti. Şimdi bunu tekrar bir dünya şampiyonluğuyla taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu.
Alyaz, Fırat’ın çok iyi bir ekiple çalıştığını ifade ederek, Fırat Arslan’ın dünyanın en iyi disiplinine sahip sporculardan birisi olduğunun altını çizdi. Öte yandan, Kressbronn kentinde düzenlenen halka ve basına açık antrenman programına Türk ve Alman vatandaşları yoğun ilgi göstererek sporcuyu destekledi. Organizasyonda büyük çalışmalar sergileyen Almanya UETD Derneği Başkanı Fuat Karaismailoğlu da Fırat Arslan’ı yalnız bırakmadı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin