Milletvekili Adayları Sapanca Belediyesini Ziyaret Etti

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç beraberinde Milletvekili Adayları ile birlikte ilçelere yapmış oldukları ziyaretler kapsamında Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.

13 Nisan 2015 Pazartesi, 22:12
Milletvekili Adayları Sapanca Belediyesini Ziyaret Etti
-

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç beraberinde Milletvekili Adayları ile birlikte ilçelere yapmış oldukları ziyaretler kapsamında Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti.
AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı ve Sapanca Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Sapanca Belediye Başkanlığını ziyaret eden adaylar Başkan Yılmazer tarafından karşılandı. Ziyarette Milletvekili Adayları Prof. Dr. Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu, Bilgehan Doğru, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri bulundu. Milletvekili Adaylarının yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer yapmış oldukları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler vererek “İnşallah 7 Haziran da 7 Güzel İnsan Ankara’da olacak” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin