Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecek

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Erenler Kızılay Şubesi ve Erenler İlçe Müftülüğü ortaklığında kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

13 Nisan 2015 Pazartesi, 22:11
Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Kan Bağışı Kampanyası Düzenlenecek
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Erenler Kızılay Şubesi ve Erenler İlçe Müftülüğü ortaklığında kan bağışı kampanyası düzenlenecek.
Sağlıklı olan herkesin kan bağışında bulunmasını isteyen Kızılay Şube Başkanı İsmail Ergül, “Böylesine anlamlı bir haftayı bu kampanyayla daha da önemli kılmak istedik. Her zaman bağışlar konusunda duyarlılığı gösteren halkımızı yine kan bağışında yanımızda görmek istiyoruz. Bu kapsamda 14 Nisan Salı günü saat 10.30 ile 19.30 saatleri arasında Erenler Yunus Emre Parkı’nda düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyasına bekliyoruz. Bir damla kanın hayat kurtaracağını düşünerek bütün vatandaşlarımızı destek veremeye çağırıyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TOROSLARDA KOVALAMACA AKARYAKIT İSTASYONUNDA SONA ERDİ
Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığının 43. yıl dönümü
TARSUS'TA ÖSYM SINAVI TOPLANTISI
MERSİN VALİSİ, NORVEÇ KRALLIĞI TÜRKİYE BÜYÜKELÇİSİ ANDREAS GAARDER'İ KONUK ETTİ
MERSİN'DE "İL HAYVANLARI KORUMA KURULU" TOPLANTISI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN BALIKÇI AĞLARINA TAKILAN KÖPEK BALIĞI AÇIKLAMASI
NORVEÇ, MERSİN'DE DÖRT ALANDA YATIRIMA ODAKLANIYOR
SKOLYOZ FARKINDALIĞI TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE BAŞLADI
SİLİFKE'DE ARACIN ALTINDA KALAN KIZ YOĞUN BAKIMDA
MERSİNDE TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINAN 195 KİŞİDEN 81'İ TUTUKLANDI

Mersin Haber ,Mersin