Patnos Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Görev Yapacak İl Genel Meclisi Üyeleri Ve Muhtarların Seçimi Yapıldı

Ağrı’ın Patnos Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde bir yıl süre ile görev yapacak il genel meclisi üyeleri ve muhtarların seçimi yapıldı.

11 Nisan 2015 Cumartesi, 15:14
Patnos Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Görev Yapacak İl Genel Meclisi Üyeleri Ve Muhtarların Seçimi Yapıldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ağrı’ın Patnos Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde bir yıl süre ile görev yapacak il genel meclisi üyeleri ve muhtarların seçimi yapıldı.
Patnos Halk Eğitim Merkezi Nadir Bayar Toplantı Salonu’nda İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa başkanlığında bir araya gelen heyet, 2015 yılı içerisinde kendilerini temsil edecek 2 il genel meclisi üyesi ve 2 muhtarı seçti. Köy muhtarlarının katıldığı toplantıda, 2014-2015 yılı tahmini gelir ve gider bütçesi okunarak ibraz edildi. 91 muhtar ve 4 il genel meclis üyesinin katıldığı oylamada il genel meclis üyeleri Özkan Turung 55 ve Mehmet Emin Savcı 51 oyla seçilirken, Yukarı Kulecik Köyü Muhtarı Süleyman Duva 71 ve Kürekli Köyü Muhtarı Mehmet Söylemez 52 oyla seçildi.
Patnos Kaymakam Mahmuthan Arslan, seçim sonrası yaptığı konuşmada, Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde görev yapmak için seçilen üyeleri tebrik ederek ve başarılar diledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN KALDIRIM İŞGALLERİNE SIKI DENETİM
YUSUF TIBIK, KIRSAL MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU
Mezitli’de Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Gerçekleştirildi
BOZTEPE MAHALLESİ’NDE KIŞA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN ŞAHIS JANDARMA OPERASYONUYLA YAKALANDI
ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHİR’İN LİMONLU DONDURMASI İLE SERİNLİYOR
MESKİ, ARPAÇBAHŞİŞ MAHALLESİ’NE 2 YENİ SONDAJ KAYNAĞI KAZANDIRDI
BÜYÜKŞEHİR’LE KÖYDEN KENTE GÖÇ YOK, ÜRETİM VAR
TOROSLAR BELEDİYESİNDEN ÇEVREYE DUYARLI ÖRNEK PROJE: SIFIR ATIK PARKI
YABANCI DİL ÖĞRENMENİN MALİYETİ BÜYÜKŞEHİR İLE SIFIRLANDI

Mersin Haber ,Mersin