Osmaneli'de İlçe Müftüleri Toplantısı

Bilecik İl Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı’nın bu ay Osmaneli İlçe Müftülüğü’nde yapıldı.

11 Nisan 2015 Cumartesi, 12:37
Osmaneli'de İlçe Müftüleri Toplantısı
-

Bilecik İl Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı’nın bu ay Osmaneli İlçe Müftülüğü’nde yapıldı.
Her ay farklı ilçelerde gerçekleştirilen toplantı, İl Müftüsü Necati Akkuş başkanlığında yapıldı. Gündeminin okunması ve üzerine yapılan istişarelerle devam eden toplantıda, hizmet ve faaliyetlerin değerlendirilmesi, hizmette işbirliğinin sağlanması konusu, 2015 yılı Kutlu Doğum Haftasında “Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerde gibi konular görüşüldü.
Ayrıca, Peygamber efendimizin ortaya koyduğu örneklik çerçevesinde, birlikte yaşama konusu bütün yönleriyle ele alınması ve Kutlu Doğum Haftası’nda yapılması düşünülen faaliyetler değerlendirildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN KALDIRIM İŞGALLERİNE SIKI DENETİM
YUSUF TIBIK, KIRSAL MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU
Mezitli’de Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Gerçekleştirildi
BOZTEPE MAHALLESİ’NDE KIŞA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN ŞAHIS JANDARMA OPERASYONUYLA YAKALANDI
ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHİR’İN LİMONLU DONDURMASI İLE SERİNLİYOR
MESKİ, ARPAÇBAHŞİŞ MAHALLESİ’NE 2 YENİ SONDAJ KAYNAĞI KAZANDIRDI
BÜYÜKŞEHİR’LE KÖYDEN KENTE GÖÇ YOK, ÜRETİM VAR
TOROSLAR BELEDİYESİNDEN ÇEVREYE DUYARLI ÖRNEK PROJE: SIFIR ATIK PARKI
YABANCI DİL ÖĞRENMENİN MALİYETİ BÜYÜKŞEHİR İLE SIFIRLANDI

Mersin Haber ,Mersin