Gediz'de “10 Nisan Polis Haftası” Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıldönümü nedeniyle kutlanan 10 Nisan Polis Haftası’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

11 Nisan 2015 Cumartesi, 00:42
Gediz'de “10 Nisan Polis Haftası” Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
-

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıldönümü nedeniyle kutlanan 10 Nisan Polis Haftası’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, etkinliklerden birkaç gün Gediz Kaymakamı Avni Kula, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, Cumhuriyet Başsavcısı Bedri Koca ve Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıldönümü 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları için davetiye ve çiçek verdi.
Daha sonra, 2006 yılında Antalya’da şehit olan Emniyet Amiri Ramazan Can’ın Göynükören Köyünde, 1995 yılında Mardin’in Kızıltepe İlçesinde şehit olan Komiser Yardımcısı Cavit Kaçmaz’ın Gediz Mezarlığında bulunan kabirleri İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar ve polisler eşliğinde ziyaret edilerek dualar okundu. Ardından şehit aileleri evlerinde ziyaret edilerek; minnet ve şükran duygularıyla yalnız olmadıkları mesajı verilmeye çalışıldı.
10 Nisan 2015 Cuma günü saat 10.00’da, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıldönümü 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri münasebetiyle Gediz Kaymakamlığı önünde tören düzenlendi. Törende, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar tarafından 170. Kuruluş Yıldönümü anısına Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.
Törenin ardından Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebrik ve ziyaretçiler kabul edilerek tüm katılımcılar için kokteyl düzenlendi.
Aynı gün öğle namazı öncesi Gediz Ulu Camide Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tüm şahit polis ve askerler, kahraman gaziler ile ülkenin huzur ve güvenliği için 24 saat nöbet bekleyen meslektaşları adına mevlit okutuldu, ardından herkese lokma ikramında bulunuldu.
İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, “Büyük bir katılımla gerçekleşen bu güzel günde destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamı Avni Kula’ya, protokolün kıymetli üyelerine, basın mensupları ile tüm meslektaşlarıma, ayrıca hamiyetperver Gediz halkına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI
TARSUS'TA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI
KADINLAR ÜRETMEYE, MERSİN GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
MİLLETVEKİLİ UYSAL TARSUS'TA...
TARİHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KİLİKYA YOLU TANITIM YÜRÜYÜŞLERİ SÜRÜYOR
MERSİN VE HATAY KENT KONSEYLERİ, ‘KARDEŞ KENT KONSEYİ’ OLDU
AVUSTURYA BÜYÜKELÇİSİ JUEN'DEN, MERSİN TSO'YA ZİYARET
Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısı Tarsus TSO’da Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin