Ereğli'de Alt Ve Üst Yapı Hizmetleri Tartışıldı

Konya’nın Ereğli ilçesinde 2015 yılında yapılacak olan hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantı Belediye Başkanı Özkan Özgüven başkanlığında gerçekleştirildi.

10 Nisan 2015 Cuma, 16:26
Ereğli'de Alt Ve Üst Yapı Hizmetleri Tartışıldı
-

Konya’nın Ereğli ilçesinde 2015 yılında yapılacak olan hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantı Belediye Başkanı Özkan Özgüven başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Adem Erdal, KOSKİ, Enerya, Telekom, Medaş Konya Büyükşehir Fen İşleri Müdürlüğü ve Ereğli Belediyesi Birim Müdürleri yanında firma temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılında yapılacak olan alt ve üst yapı çalışmaları ele alındı.
Özellikle kanalizasyon, su, doğalgaz, elektrik hatlarının yeraltına alınması gibi alt yapı çalışmalarının hızlanması ve bir an önce yapılması gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bu çalışmaların tamamlanmasının akabinde üst yapı çalışmaları olarak asfalt serim ve kaldırım çalışmalarının yapılacağını söyledi. Yapılacak çalışmaların oluşturulacak ekiplerle hızlı seyretmesi gerektiğini vurgulayan Özgüven, bu çalışmalarda tüm müdürlüklerin işbirliği içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.
“UZUN VADELİ HİZMET ÜRETECEĞİZ”
Başkan Özgüven sorunların çözümünde bir kaç yıllık değil uzun vadede ihtiyaçlara cevap verecek şekilde hizmet üreteceklerini belirttiği konuşmasında, “Yatırım planlarımızda hizmet kalitesini ön planda tutuyoruz. Belediyemiz, Büyükşehir, KOSKİ, Enerya, Telekom ve Medaş işbirliğinde özellikle ana güzergahlarda başlatılan çalışmalarda kısa sürede yol alacağız. Tüm kurumlar koordineli bir şekilde hizmet kalitesini ortaya koyarak sorunlara çözüm üreteceğiz. Altyapı çalışması tamamen bitirilen yerlerde hemen üst yapı çalışmaları başlayacak. Yapılacak bu çalışmalar kısa vadeli değil uzun vadeli hizmetler olarak halkımıza yansıtılacak. Yapılacak hizmetin ömrü 3-5 değil 20-25 yıllık olacak. Bu çalışmalarla Ereğli yeniden inşa edilecek” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MİMAR-MÜHENDİS ÇALIŞTAYI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ, YENİ ALIMLARLA KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM
MERSİN  İDMANYURDU, OLCAY ŞAHAN 'A EMANET
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde TAMP Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin