Bozüyük'te TOKİ Konutlarının Satışı Başlıyor

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap konutlarının satışı için başvurular başlıyor.

10 Nisan 2015 Cuma, 14:23
Bozüyük'te TOKİ Konutlarının Satışı Başlıyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2. etap konutlarının satışı için başvurular başlıyor.
724 adet konut için 13 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası Bozüyük Şubesi tarafından başvuruların alınacağı ve kuralı satış yöntemi ile satışların gerçekleştirileceği belirtildi. 3 ayrı kategorideki başvuruların alınmasının ardından kuralar 26 Mayıs tarihinde çekilecek. Başvurular 1.’inci kategori, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, 2.’inci kategori en az yüzde 40 engelli vatandaşlar, 3.’üncü kategoride ise diğer alıcı adayları sıralamasına göre 3 ayrı kategoride kabul edilecek.
Alt gelir grubu vatandaşlar için yapılan B1 tipi 2+1 569 adet konutun fiyatları 72 bin 36 TL ile 91 bin 104 TL arasında değişirken ,taksit fiyatları peşinat tutarına göre 352.18 TL ile 445.40 TL arasında değişiyor. C tipi 3+1 155 adet olan konut fiyatları ise 104 bin 014 TL ile 129 bin 445 TL arasında değişiyor. Ödenecek aylık taksit tutarları ise ödenen peşinat tutarına göre 650.08 TL ile bin 213.54 TL arasında değişiyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AVCI, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU.
Gençler atığı sanata dönüştürdü, Mersin finalin adresi oldu
MİLLETVEKİLİ UYSAL, REKTÖR ÖZEN İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. EROL YAŞAR İLE GÖRÜŞTÜ
MERSİN BAROSU HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU, PATİKÖY’Ü ZİYARET ETTİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATI GİRİŞ NOKTALARINDA PEYZAJ ÇALIŞMASI…
BÜYÜKŞEHİR’İN ENGELSİZ YAŞAM PARKI, ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREY VE AİLELERİNE SANATLA DESTEK OLUYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN MİMAR-MÜHENDİS ÇALIŞTAYI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ, YENİ ALIMLARLA KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM

Mersin Haber ,Mersin