Başkan Genç Emniyet Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

10 Nisan 2015 Cuma, 13:50
Başkan Genç Emniyet Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
-

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Karaarslan ve Emniyet mensupları tarafından karşılanan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Belediye Meclis Üyesi Ali Acır, Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yılı dolayısıyla polis memurlarını tebrik ederek başarılar dilediler.
Antalya’nın merkez ilçelerinden Döşemealtı’nın huzur ve güvenini sağlayan İlçe Emniyet Teşkilatı’nı kutlayan Başkan Genç, "Vatanını her şeyin üzerinde gören ve gerektiğinde canını ortaya koyan Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.
Başkan Genç, 3.5 yaşındaki polis kıyafetli Ersin Efe Erdem ile bir süre sohbet etti.
İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Karaarslan ise, Döşemealtı ilçesini evleri gibi gördüklerini ve ilçe halkına hizmet vermekten gurur duyduklarını söyledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AVCI, KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLERİNİ VERDİ
SİLİFKE'NİN ARDINDAN ANAMUR'DA DA ORMAN YANGINI BAŞLADI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ’NDEN YAŞALMIŞLARA SAĞLIK TARAMASI
Akdeniz’de Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programında Manevi Birliktelik Yaşandı
ALBAY ZORLUOĞLU, MTSO'YU ZİYARET ETTİ
BAŞKAN SEÇER, YANGIN BÖLGESİNDE!
TARSUS'TA ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
MUT'TA İNSANSIZ HAVA ARACI FAALİYETE BAŞLADI
AKDENİZ'DE ZABITA EKİPLERİ BOZULMUŞ ET ELE GEÇİRİLDİ
MERSİN'DE ŞAP HASTALIĞIYLA MÜCADELE

Mersin Haber ,Mersin