AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’nin Tekirdağ’da 1’inci parti olacağını ifade etti.

10 Nisan 2015 Cuma, 18:19
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay
-

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’nin Tekirdağ’da 1’inci parti olacağını ifade etti.
Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. Akçay, yaptığı açıklamada, parti olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’na verdikleri sözü tutacaklarını ve Tekirdağ’da 1’inci parti olacaklarını söyledi.
Akçay, "Ak Parti olarak 7 Haziran seçimlerine giderken milletvekili adaylarımızın da açıklanmasıyla kamuoyunda çok olumlu bir hava oluşmuştur. Ak Parti, kadrolarıyla seçime hazırdır. Ve Tekirdağ’ımızda en başarılı sonucu almak için canla ve başla çalışacağız. Hedefimiz Sayın Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutarak, Ak Parti’nin Tekirdağ’da 1. parti olmasını sağlamaktır. CHP’nin Tekirdağ’dan aynı isimlerle yola çıkması, MHP’nin de yine önceki dönem milletvekiliyle aday olmasıyla, Ak Parti Tekirdağ’da avantajlı bir konuma geçmiştir. Hükümetimizin 2002 yılından beri gerçekleştirdiği icraatları halkımızla paylaşma noktasında teşkilatımızın üstün gayretini de ortaya koyarak inşallah Tekirdağ’da zafere ulaşacağız" açıklamasında bulundu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI
TARSUS'TA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI
KADINLAR ÜRETMEYE, MERSİN GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
MİLLETVEKİLİ UYSAL TARSUS'TA...

Mersin Haber ,Mersin