Vali Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, temas ve incelemelerde bulunmak için gittiği Simav ilçesinde, Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nda öğrencileriyle bir araya geldi.

09 Nisan 2015 Perşembe, 10:44
Vali Öğrencilerle Bir Araya Geldi
-

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, temas ve incelemelerde bulunmak için gittiği Simav ilçesinde, Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nda öğrencileriyle bir araya geldi.
Yılmaz, okulda bulunan kafeteryada öğrencilerle sohbet ederek, onların istek ve sorunlarını dinledi.
Vali Şerif Yılmaz burada öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada," Geçtiğimiz günlerde istenmeyen bir olay oldu. İl merkezindeki Dumlupınar Üniversitemizin karşısında KYK kurumumuz yurt kiraladı. Biliyorsunuz geçen seneye kadar KYK yurtlarımız yetiyordu ancak yetersiz kalınca kiralama yöntemine geçildi. Mevcut şartlara uygun binaları kiralamak suretiyle sizlerin hizmetine sunulmaya çalışılıyor.Burası imarın dışında, yolunu belediyemiz henüz yapmadığı için aydınlatma ile ilgili bir sıkıntımız oldu. Bir akşam 2.öğretim arkadaşlarımızla ilgili, maalesef alkollü birileri aydınlatmanın olmadığı yerlerde öğrencilerimizi rahatsız etmiş. Bize intikal ettikten sonra gerekli önlemleri aldık. Her akşam öğrencilerimizin çıkış saatlerine uygun olarak, emniyet teşkilatından arkadaşlarımızı o bölgede bulunduruyoruz. Aydınlatma ve güvenlik ile ilgili önlemleri çok kısa sürede aldık. Simav ilçemizde kalan öğrenci arkadaşlarımızın aynı standartlara ulaşabilmeleri adına 3 kişilik odalar hazırladık. Her odada banyo tuvaletler mevcut. Bu tesisler sizlerin en güzel şartlarda eğitimlerinizi sürdürmeniz adına yaptığımız tesislerdir. Bu çalışmaların kaynaklarını düşündüğümüzde ortaöğretimde, yüksek öğrenimde, sağlıkta vb. tüm mekanlarımızda koğuş sisteminden vazgeçtik 1, 2 ve 3 kişilik odalarda hizmet veriyoruz. Elimizdeki imkanları vatandaşlarımızın hizmetinde kullanmaya çalışıyoruz.Burada üniversitemizin 9 bin mevcudu var. Tüm Dumlupınar Üniversitemizin mevcuduna bakacak olursak 1992 yılında kurulan üniversitelerden daha fazla sayıya ulaştı. Kampüs ve bina itibariyle en iyi üniversiteler arasında görünüyoruz. Öğretim görevlisi kadro itibariyle de belirli bir seviyeye ulaştık. O nedenle bizim daha fazla kaliteyi artıracak, sizlerin yurt ihtiyacı dışında sosyal imkanlar noktasında çalışmaları yapmamız gerekiyor. Sizlerin bu noktada görüş ve düşünceleriniz varsa bizlerin çalışmalarında destek olmanız gerekiyor. Sosyal, sportif, konaklama ve diğer tüm ihtiyaçları hep beraber belirleyip, görüşlerinizi yönetim birimlerine aktarmanızı istiyoruz.Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından spor salonumuz yapıldı ve faaliyete geçti. Sizlerin varsa bunların dışında sorunlarınız İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve diğer daire müdürleri hepimiz buradayız. Her zaman yanınızdayız bunu bilmenizi istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Vali Şerif Yılmaz’a Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve daire müdürleri eşlik etti. (EFE)

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Farklı Noktalarda Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği

Mersin Haber ,Mersin