Ürgüp'te Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde renkli görüntülerle başladı. Ürgüp’teki tüm anaokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar’ı makamında ziyaret etti.

09 Nisan 2015 Perşembe, 09:41
Ürgüp'te Polis Haftası Kutlamaları Başladı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde renkli görüntülerle başladı. Ürgüp’teki tüm anaokulu öğrencileri İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar’ı makamında ziyaret etti.
Öğrencilere çikolata ikram ederek karşılayan ve onlarla bir süre sohbet eden İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar, daha sonra makamını emniyet müdürü olmak isteyen bir öğrenciye kısa süreliğine bıraktı.
Öğrenciler ziyaretleri esnasında ayrıca emniyet müdürlüğü içerisindeki birimleri gezerek sorumlu Polis Memurlarından yaptıkları işlemler hakkında bilgi aldılar.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Farklı Noktalarda Çıkan Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği

Mersin Haber ,Mersin