Motoru Patlayan Uçakta Faciadan Dönüldü

Atatürk Havalimanı’nda İran Qeshm Air’e ait yolcu uçağı kalkış için pistte yol aldığı sırada sağ motoru aniden alev alarak patladı.

09 Nisan 2015 Perşembe, 21:17
Motoru Patlayan Uçakta Faciadan Dönüldü
-

Atatürk Havalimanı’nda İran Qeshm Air’e ait yolcu uçağı kalkış için pistte yol aldığı sırada sağ motoru aniden alev alarak patladı.
İran Qeshm Air’e ait Airbus 300B4 tipi yolcu uçağı Tahran’a doğru havalanmak için yolcularıyla beraber saat 04.30’da Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yapmak üzereyken sağ motoru bir anda patladı ve alev almaya başladı. Uçak pistte hareket halindeyken pilot uçağı durdurmayı başardı. Patlama sonrası motor ve uçağın lastikleri kullanılmaz hale geldi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri yönlendirilirken, olay sırasında uçağın sağ motorunda bulunan parçalar aprona dağıldı. Ucuz atlatılan kaza sonrası uçak park yerine çekildi. Bir süre terminalde bekletilen yolcular başka bir uçakla Tahran’a gönderildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER BÜYÜKŞEHİR’LE YAZ BOYU YÜZMENİN KEYFİNİ YAŞIYOR
SEÇER: “BİZİM KAZANCIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU”
BAŞKAN YILDIZ’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ VE BAŞARI MESAJI
SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZIN DAHA GÜVENLİ BİR GELECEKTE YAŞAMALARI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Tarsus'ta Kadın İstihdamı İş Birliği Protokolü Tanıtım Toplantısıı Yapıldı
TARSUS BELEDİYESİ KREŞLERİNDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
TARSUS'TA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
Donanım Karşılaştırması: Xbox Series X vs PS5 Slim (Standart)
MERSİN'DE 439 BİN ÖĞRENCİ TATİLE GİRDİ
TARSUS'TA KARNE SEVİNCİ

Mersin Haber ,Mersin