Buruk "Cezalar Daha Ağır Olmalı"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Cezaların daha ağır olması ve uygulanması gerekiyor" dedi.

09 Nisan 2015 Perşembe, 15:36
Buruk "Cezalar Daha Ağır Olmalı"
-

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Cezaların daha ağır olması ve uygulanması gerekiyor" dedi.
Gaziantepspor, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası TFF’nin kararı doğrultusunda lige verilen arada hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde sürdürüyor.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar Belediyespor mağlubiyetini değerlendirdi. Buruk, "Geçen haftayı hiç istemediğimiz bir sonuçla kapattık. Akhisar Belediyespor maçı oyun olarak tatmin etse de sonuç olarak tatmin etmedi. Çok da maçın hakkı olan bir sonuç olmadı. Açıkçası biraz şanssız bir maç geçirdik. Oyun içinde oyuncuların istek ve arzuları, oyuna tutunmaları genel olarak iyiydi. Eşitliği yakalamak için bir çok fırsat geldi ama yakalayamadık. İkinci golden sonra da çabuk kırıldık ve istemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.
“CEZALARIN DAHA AĞIR OLMASI GEREKİYOR”
Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı da değerlendiren Buruk, "Bu olaylar neden oluyor? Saha içinde, saha dışında hepsini tekrardan gözden geçirme anlamında belki de Türk futboluna yarayacak bir hafta. Tabi ki Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı herkes gibi ben de kınıyorum. Bunu yapan insanların akıl sağlığının çok da yerinde olduğunu düşünmüyorum. Tekrardan hatalarımızı, yanlışlarımızı görme anlamında yine bize bir ders oldu. Hep bu son olsun diyoruz ama inşallah bu sefer son olur. Bundan sonra tekrar büyük olaylar yaşamayız. Cezaların daha ağır olması ve uygulanması gerekiyor. İnşallah bunlar sağlanırsa kötü şeyleri konuşmayız, sadece futbolla ilgili konuşuruz. Futbolun güzelliklerini konuşuruz. İnşallah bundan sonra bir milat olur. Herkes kendine daha fazla çeki düzen verir” şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği
ÜLKE GENELİNDE 2'Sİ YABANCI UYRUKLU OLMAK ÜZERE 15 GÖÇMEN KAÇAKCILIĞI ORGANİZATÖRÜ İLE 446 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
VALİ TOROS' TARSUS'TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
MERSİN'DE SİLAHLI OLAY: 1AĞIR YARALI
TADEKA’DA "ANTİK ÇAĞDA TARSUS OLİMPİYATLARI VE ATLET FİLOZOF KHRİSİPPOS" KONULU SÖYLEŞİ
SINAVA YETİŞMELERİNE BÜYÜKŞEHİR ZABITASI YARDIMCI OLDU
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER BÜYÜKŞEHİR’LE YAZ BOYU YÜZMENİN KEYFİNİ YAŞIYOR
SEÇER: “BİZİM KAZANCIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU”
BAŞKAN YILDIZ’DAN YKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL ZİYARETİ VE BAŞARI MESAJI

Mersin Haber ,Mersin