Antalya'da İşletme Sahibi Plajı Yaktı

Antalya’da yıkım ve boşaltma kararı verilen Lara Beach, işletmecilerinden bazıları kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ve mağdur olduklarını ileri sürerek iki işletmeyi ateşe verdi.Polis ise plajlar arasında devriye başlattı.

09 Nisan 2015 Perşembe, 03:25
Antalya'da İşletme Sahibi Plajı Yaktı
-

Antalya’da yıkım ve boşaltma kararı verilen Lara Beach, işletmecilerinden bazıları kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ve mağdur olduklarını ileri sürerek iki işletmeyi ateşe verdi.Polis ise plajlar arasında devriye başlattı.
Muratpaşa Kaymakamlığı, Muratpaşa İlçesi’nde bulunan Lara Beach’de bulunan yaklaşık 30 işletmeye boşaltma ve yıkım kararını tebliğ etti. Lara Beach işletmecileri bütün girişimlerine ve yasal başvurularından sonuç alamayınca yaklaşan sezon öncesi mağdur edildiklerini ileri sürdü. Bugün boşaltma kararı ve Cuma günü yıkım kararı verilen işletme sahiplerinden bazıları ekmek teknelerinin elinden alınmasına sinirlendi. Mağdur olan iki işletmeci bir cafe ve restoranı ateşe verdi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen itfaiye cafe yangınını güçlükle söndürdü. İtfaiyenin ayrılmasının ardından yarım saat sonra bir restorandan alevler yükselmeye başladı. İtfaiye bu yangını da güçlükle söndürdü. Her iki işletme kullanamaz hale geldi. Bölgeye çok sayıda polis sevkedildi. İşletme sahiplerinin ifadelerine başvuruldu. Polis diğer işletmelerinin ateşe verilmemesi için plajlar arasında devriye atmaya başladı. Polisin plaj devriyesinin gün boyu süreceği belirtildi. Bölgeye birde nöbetçi itfaiye aracı bırakıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE EKMEK ZAMMI İÇİN TOPLANTI YAPILDI
Mersin Jandarması Kesinlesmiş Hapis Cezası Olan 2 Şahısı Yakaladı
Milletvekili Kocamaz, Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Aydıncık’ta Yol Yenilendi, Vatandaş Memnun: "Çiçek Gibi Oldu!"
Büyükşehir Mersin’i İklim Krizine Karşı Hazırlıyor
Başkan Sofu'dan Emeği Geçenlere Teşekkür Yemeği
Yeşil Vatan Şehidi Ali Tekerek Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaymakam Avcı, Kur’an Kursu Öğrencilerine Ödüllerini Verdi
Silifke'nin Ardından Anamur'da da Orman Yangını Başladı
Çamlıyayla Belediyesi’nden Yaşalmışlara Sağlık Taraması

Mersin Haber ,Mersin