80 Yaşındaki Adamın Kaybolması

Muş’un Varto ilçesine bağlı Bağiçi köyünde, üç gündür kayıp olan 80 yaşındaki şahsı arama çalışmaları sona erdi.

09 Nisan 2015 Perşembe, 17:09
80 Yaşındaki Adamın Kaybolması
-

Muş’un Varto ilçesine bağlı Bağiçi köyünde, üç gündür kayıp olan 80 yaşındaki şahsı arama çalışmaları sona erdi.
Varto ilçesine 15 kilometre mesafede bulunan 70 haneli, 750 nüfuslu Bağiçi köyünde 3 günden beri haber alınamayan Hasan Güneş için Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleriyle köylüler tarafından arama çalışmaları başlatıldı.
Hasan Güneş’in Tekirdağ Çerkezköy’de bulunan çocuğu Serdar Güneş, babasına ulaşamayınca köy muhtarı ve akrabalarına haber verdi. Köy muhtarı Abdulbaki Kayaalp tarafından yapılan incelemede Hasan Güneş bulunamayınca İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Oğuzhan Erdoğmuş’a haber verildi. Bunun üzerine köye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, arama çalışmalarını titizlikle sürdürürken, arazide ısıya dayanıklı termal kameralarla alan taraması yapılmasına rağmen bulunamadı.
Hasan Güneş’in oğlu Serdar Güneş ile AFAD görevlisi telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede Serdar Güneş, babasıyla irtibata geçtiğini ve jandarmaya gelerek ifade vereceğini söylemesi üzerine arama çalışmalarına son verildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Yeşil Vatan Şehidi Ali Tekerek Son Yolculuğuna Uğurlandı
KAYMAKAM AVCI, KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLERİNİ VERDİ
Silifke'nin Ardından Anamur'da da Orman Yangını Başladı
Çamlıyayla Belediyesi’nden Yaşalmışlara Sağlık Taraması
Akdeniz’de Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programında Manevi Birliktelik Yaşandı
Albay Zorluoğlu, MTSO'yu Ziyaret Etti
Başkan Seçer, Yangın Bölgesinde!
TARSUS'TA ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
MUT'TA İNSANSIZ HAVA ARACI FAALİYETE BAŞLADI
AKDENİZ'DE ZABITA EKİPLERİ BOZULMUŞ ET ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Haber ,Mersin