Tav Riga'da Özel Yolcu Salonu İşletecek

TAV İşletme Hizmetleri, Letonya’nın ana giriş kapısı Riga Havalimanı’nda yolcu salonlarının işletmesi için açılan ihaleyi kazandı. Şirket, sekiz ülkede 17 havalimanında 30 yolcu salonuna ulaştı.

08 Nisan 2015 Çarşamba, 11:32
Tav Riga'da Özel Yolcu Salonu İşletecek
-

TAV İşletme Hizmetleri, Letonya’nın ana giriş kapısı Riga Havalimanı’nda yolcu salonlarının işletmesi için açılan ihaleyi kazandı. Şirket, sekiz ülkede 17 havalimanında 30 yolcu salonuna ulaştı.
TAV Havalimanları iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, Kuzey Avrupa’nın önde gelen bağlantı merkezlerinden Riga Havalimanı’nda özel yolcu salonlarını portföyüne ekledi. TAV, havalimanında bulunan toplam 540 metrekarelik iki özel yolcu salonunu 2020 yılına kadar işletecek. Nisan ayı itibariyle operasyona başlayan TAV İşletme Hizmetleri, salonları yenileyerek sahip olduğu bilgi birikimi ve hizmet kalitesini Riga’ya taşıyacak.
TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan, “Türkiye’de edindiği bilgi birikimiyle yurtdışında da hızla büyüyen TAV İşletme Hizmetleri, özel yolcu salonu işletmeciliğinde hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan itibaren Almanya, Umman ve Tunus’ta art arda kazandığımız ihalelerle TAV dışında da hızlı bir büyüme ivmesi yakaladık. Riga da bu zincire eklenen son halka oldu. Air Baltic’in ana üssü olarak Kuzey Avrupa’nın başlıca bağlantı merkezi haline gelen Riga Havalimanı’ndaki özel yolcu salonlarını hızlı bir şekilde yenileyerek yolcularımızı TAV’ın ayrıcalıklarıyla buluşturmaya başladık. Bu sayede artık sekiz ülkede 17 havalimanında 30 yolcu salonuna ulaştık. Önümüzdeki dönemde hedef bölgemiz olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında fırsatları kovalamaya devam edeceğiz” dedi.
Riga Havalimanı 2014’te yaklaşık 4,8 milyon yolcuya hizmet verdi. TAV İşletme Hizmetleri, “primeclass” markasıyla sekiz ülkede 17 havalimanında işlettiği 30 özel yolcu salonunda yılda yaklaşık 2,1 milyon yolcuya hizmet sunuyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus’ta Kaçak Maymun
BAŞKAN YILDIRIM, GENEL BAŞKAN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞTÜ
VALİ TOROS, MHP MERSİN İL BAŞKANI GÜRSOY İLE GÖRÜŞTÜ
Mersin Ekonomi Zirvesi Aksiyon Takip Komisyonu Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS, SURİYELİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI VE KANAAT ÖNDERLERİYLE BİRARAYA GELDİ
BAŞKANVEKİLİ UYAN, MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
MÜDÜR BAHADIR'DAN JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA ZİYARETİ
MERSİN TSO'DAN SEKTÖR TOPLANTISI
BEŞ KAMYON DOLUSU SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÇİKOLATA VE ŞEKERLEME ELE GEÇİRİLDİ
MERSİN'DE DEZAVANTAJLI BÖLGELERDEKİ LİSANSI OLMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN SPOR ŞÖLENİ

Mersin Haber ,Mersin