Söke'de Anlamlı Bağış

Söke’de Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasının yapımı devam ederken, Sökeliler katkı sağlamak adına adeta seferber oluyor.

08 Nisan 2015 Çarşamba, 15:12
Söke'de Anlamlı Bağış
-

Söke’de Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binasının yapımı devam ederken, Sökeliler katkı sağlamak adına adeta seferber oluyor.
Çeşitli kurum ve kuruluşların yanı sıra iş adamlarının katkıları sürerken; vatandaşların da bireysel katkıları büyük anlam taşıyor.
Sökeli vatandaş Murat Öztürk her yıl babası merhum Osman Öztürk’ün anısına döktürdüğü lokmanın bu yıl ki bütçesini fakülteye bağışladı. Lokma hayrı için ayırdığı 800 TL’yi fakülte binasına dolayısıyla eğitime bağışlamayı düşünen Murat Öztürk; İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’i makamında ziyaret ederek, lokma parası 800 TL’yi takdim etti.
Bu örnek davranış karşısında Murat Öztürk’e teşekkür eden İlçe Kaymakamı ve SÖKEV Başkanı Mehmet Demirezer; “Halkımızın duyarlılığını ortaya bir kez daha koyduğunu görüyoruz. Bu türlü bağışlar bizim için çok önemli. Söke halkı ikinci fakülte binasını eğitim yılına yetiştirebilmek adına yine el ele vermiştir. Katkıları bekliyoruz” dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR

Mersin Haber ,Mersin