İzmit'te Bisikletler Dağıtılmaya Başlandı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2015 yılında öğrencilere dağıtılacak 5 bin bisikletten bir kısmını ilk sahipleri olan öğrencilere vererek projenin bu yılki başlangıcını yaptı.

08 Nisan 2015 Çarşamba, 15:14
İzmit'te Bisikletler Dağıtılmaya Başlandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2015 yılında öğrencilere dağıtılacak 5 bin bisikletten bir kısmını ilk sahipleri olan öğrencilere vererek projenin bu yılki başlangıcını yaptı.
Akpınar Köyü’ndeki Fatma Seher İlköğretim Okulu 67, Kuruçeşme’deki Özel Cebir Koleji’nde de 44 öğrenciye düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi. Bisiklet dağıtım törenlerine Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, Fatma Seher İlköğretim Okulu Müdür Vekili Selahattin İlgar, Özel Cebir Koleji Müdürü Oğuz Öksüz, mahalle muhtarları, okul aile birliği başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Öğrencilerin büyük coşku ve sevgisiyle karşılanan Başkan Doğan, “Çocuklarımızın bu içtenliği ve samimiyetleri en büyük gücümüz, değerimiz ve kaynağımızdır. Başta anne babalar olmak üzere bizler çocuklarımızın gözünün içine bakıyoruz. Yavrularımızın gözlerinin içinin gülmesi bizim de en büyük mutluluğumuzdur. Bir çocuk doktoru olarak ben onların bu sevinçlerini hissedebiliyorum” dedi.
İzmit’te 6 yıl önce bisikletle ilgili çalışmalara başlandığında tepkilerle karşılaştıklarına da değinen Başkan Doğan, “Tepkilere rağmen inandık, inandığımızın arkasında durduk. Şehrimizi bisiklet şehri yapmaya karar verdik. Bisiklet yolları, bisiklet eğitim pistleri, duraklar derken, şimdi de bisikletlerimizi çocuklarımızla buluşturuyoruz. Şimdiye kadar 15 bin öğrenciye bedava bisiklet verdik. Bu sene de 5 bin öğrencimize daha bisiklet veriyoruz. Böyle bir proje dünyada yok. Biz, devlet, özel ayrımı yapmadan bütün öğrencilerimize bisiklet veriyoruz” diye konuştu.
Hedeflerinin İzmit’te bisikletin girmediği tek bir ev bırakmamak olduğunu belirten Doğan, “Çocuklarımızdan tek isteğim bisiklet kullanırken mutlak kasklarını taksınlar. Bisikletler bizden, güzel karneleri de öğrencilerimizden bekliyoruz” dedi.
Bisiklet dağıtımında öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. Özel Cebir Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Elif Atalar ve Fatma Seher İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Elif Taşer Başkan Doğan’a çiçek vererek teşekkür ettiler.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR

Mersin Haber ,Mersin