Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Zonguldak’ta büfeden içki satışı sebebiyle çıkan tartışma sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği olayın zanlıları adliyeye sevk edildi.

08 Nisan 2015 Çarşamba, 16:15
Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi
-

Zonguldak’ta büfeden içki satışı sebebiyle çıkan tartışma sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği olayın zanlıları adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 00.30 sıralarında Asma Mahallesi Avni Cinel Caddesi’nde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, gece yarısı açık olan tekel bayisine giren Ertaş Demirdöğer ve yanında bulunan H.Ç ile E.Ç., büfeciden alkol istedi. Tekel bayi işletmecisi A.K. ve yanında çalışan F.N. ise 22.00’den sonra alkol satışının olmadığını söyledi. Bunun üzerine Ertaş Demirdöğer ve A.K. arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahına sarılan işletmeci A.K., Ertaş Demirdöğer’i kurşunla yaraladı. Daha sonra yaralı Demirdöğer, arkadaşları E.Ç. ve H.Ç. tarafından 64 VK 563 plakalı araç ile hastaneye götürülmek istendi. Ancak otomobil Mithatpaşa Mahallesi ikinci makas mevkiinde kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine giden polis ekipleri araçta kanlar içinde yatan Demirdöğer’in yaralı olduğunu fark etti. Göğsünde kurşun bulunan ve kaza sonucu boynu kırılan Ertaş Demirdöğer, hayatını kaybetti. Daha sonra Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından büfe işletmecisi A.K., büfede çalışan F.N. ve maktul Ertaş Demirdöğer’in yanında bulunan H.Ç. ve E.Ç. gözaltına alındı. A.K., F.N., H.Ç. ve E.Ç. emniyetteki sorgusunun ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
KAYMAKAM AVCI, KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
MERSİN'DE 1 ARAÇ PATLADI, DİĞER LPG'Lİ ARAÇ ISE ALEV ALDI
Mersin'de Ekmek Zammı İçin Toplantı Yapıldı
Mersin Jandarması Kesinlesmiş Hapis Cezası Olan 2 Şahısı Yakaladı
Milletvekili Kocamaz, Yangın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Aydıncık’ta Yol Yenilendi, Vatandaş Memnun: "Çiçek Gibi Oldu!"
Büyükşehir Mersin’i İklim Krizine Karşı Hazırlıyor
Başkan Sofu'dan Emeği Geçenlere Teşekkür Yemeği
Yeşil Vatan Şehidi Ali Tekerek Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaymakam Avcı, Kur’an Kursu Öğrencilerine Ödüllerini Verdi

Mersin Haber ,Mersin